Świętuj z nami Międzynarodowy Dzień Wolontariusza! – Amnesty International

Świętuj z nami Międzynarodowy Dzień Wolontariusza!

Po raz pierwszy mamy okazję spotkać się w szerokim gronie osób, które na co dzień działają w swoich miejscowościach czy szkołach na rzecz praw człowieka. Serdecznie zapraszamy na uroczystą galę Amnesty International w Warszawie dnia 5 grudnia 2012 r. w godz. 12-15.

Chcemy dzielić się doświadczeniami i emocjami, które towarzyszą nam podczas organizowanych akcji, wydarzeń, warsztatów. Podczas gali grupy projektu edukacyjnego “Prawa człowieka: TERAZ! To jest w Twoich rękach” z całej Polski zaprezentują swoje działania, ale Ty także możesz opowiedzieć o swoich doświadczeniach z działalności na rzecz praw człowieka lub po prostu być z innymi aktywistami i aktywistkami Amnesty w tym szczególnym dniu.

Zapraszamy wszystkich członków i członkinie Stowarzyszenia, aktywistów grup lokalnych, wolontariuszy, trenerów, uczniów oraz nauczycieli.

Na zgłoszenia uczestnictwa czekamy do 30 listopada – proszę pisać na adres: gala@amnesty.org.pl. Przy zgłoszeniu proszę zaznaczyć, jeśli chcesz przedstawić prezentację działań swojej grupy (5-10 min).

UWAGA: Amnesty zapewnia zwrot kosztów podróży.

Zapraszamy!

Apel w obronie polskiej szkoły

Powiązany temat

Poszukujemy osoby na stanowisko: Specjalista_ka ds. digital fundraisingu