Amnesty International Polska poszukuje osoby na stanowisko: ASYSTENT/KA BIURA – Amnesty International

Amnesty International Polska poszukuje osoby na stanowisko: ASYSTENT/KA BIURA

miejsce pracy - Warszawa.<br /> <br />

Zadania:

• obsługa administracyjna biura Stowarzyszenia Amnesty International (pierwszy kontakt z osobami zwracającymi się do biura, obsługa korespondencji mailowej i tradycyjnej,  obsługa połączeń telefonicznych, organizacja spotkań, itp.)
  •  prowadzenie dokumentacji kadrowej i dokumentacji dotyczącej pracy biura (rozliczenia godzin pracy, prowadzenie akt, tworzenie umów, redakcja  i archiwizowanie dokumentów)
  • wsparcie dla pracowników i pracowniczek biura
  • współpraca z biurem księgowym w zakresie prowadzenia kadr.

Wymagania konieczne:

• wykształcenie wyższe lub w trakcie studiów wyższych
  • bardzo dobra znajomość programów obsługi poczty elektronicznej, edytora tekstu, programu Excel oraz Internetu
  • sumienność, umiejętność samodzielnej organizacji pracy
  • umiejętność pracy w zespole
  • dobra znajomość języka angielskiego (minimum poziom B2).

Wymagania pożądane:

• doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
  • znajomość sektora organizacji pozarządowych w Polsce
  • wiedza na temat praw człowieka i mechanizmów ich ochrony

Oferujemy:

• pracę w prestiżowej międzynarodowej organizacji działającej na rzecz ochrony praw człowieka
  •  pracę na podstawie umowy o pracę w zakresie 3/4 etatu (najpierw na okres próbny, potem umowa na czas określony)
  • czas trwania umowy: do 20 grudnia 2015 roku
  • wynagrodzenie w wysokości 1700-1900 pln netto w zależności od doświadczenia
  • pracę w entuzjastycznym i dynamicznym zespole nastawionym na realizację celów

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie do 17.10.2014 CV i listu motywacyjnego na adres:
rekrutacja@amnesty.org.pl, tytuł wiadomości: “Asystent/ka Biura”.
Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami/kandydatkami
Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.
W przesłanych dokumentach prosimy o umieszczenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o ochronie danych osobowych Dz.U Nr 133 poz. 883).
Informacje na temat oferowanego stanowiska pracy są udzielane wyłącznie za pomocą poczty elektronicznej pod adresem: rekrutacja@amnesty.org.pl.

Powiązany temat

Polska: „Przyjechaliśmy tu, nie chcieli nas wpuścić”. Romowie z Ukrainy traktowani jak niechciani uchodźcy

Powiązany temat

Poszukujemy osoby na stanowisko: Menadżera_Menadżerki ds. finansowych