Amnesty International poszukuje osoby do obsługi sekretariatu

Stowarzyszenie Amnesty International poszukuje osoby do obsługi sekretariatu w biurze w Warszawie (umowa zlecenie).

Główne zadania osoby obsługującej sekretariat:

• pierwszy kontakt z osobami zwracającymi się do Biura (osobisty, telefoniczny, mailowy, listowny);
  • obsługa korespondencji Stowarzyszenia (poczta, firmy kurierskie; prowadzenie rejestru korespondencji);
  • zaopatrzenie biura Stowarzyszenia w materiały i sprzęty biurowe, środki czystości i artykuły spożywcze;
  • obsługa sali konferencyjnej oraz sprzętu biurowego;
  • obsługa logistyczna spotkań wewnętrznych oraz wydarzeń organizowanych przez Stowarzyszenie;
  • wsparcie w administracji budynkiem biura Stowarzyszenia.

Oczekiwania:

• doświadczenie w pracy biurowej;
  • bardzo dobra znajomość programów niezbędnych do pracy biurowej, m.in.: poczty elektronicznej, edytora tekstu, programu Excel oraz Internetu;
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego;
  • samodzielność i bardzo dobra organizacja pracy;
  • komunikatywność i umiejętność szybkiego uczenia się.

Oferujemy:

• współpracę z prestiżową organizacją międzynarodową;
  • umowę zlecenie w wymiarze 30 godzin tygodniowo (preferowane godziny 9:00 – 15:00) w okresie 04.11.2019 – 31.01.2020;
  • możliwość doskonalenia zawodowego;
  • współpracę ze zmotywowanym, entuzjastycznym i dynamicznym zespołem.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV za pomocą poniższego formularza. Na zgłoszenia czekamy do 29.10.2019 r. Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami/kandydatkami.

Informacje na temat oferty są udzielane wyłącznie za pomocą poczty elektronicznej pod adresem: rekrutacja@amnesty.org.pl.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

Biuro Stowarzyszenia Amnesty International nie jest przystosowane do potrzeb osób z niepełnosprawnością ruchową.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.