Amnesty International poszukuje wolontariuszy grafików – Amnesty International

Amnesty International poszukuje wolontariuszy grafików

Organizacja poszukuje wolontariuszy grafików do pracy dla biura Amnesty International.

Zakres prac uwzględniać będzie wykonywanie samodzielnych projektów, jak również przystosowywanie projektów do różnych form graficznych (ulotki, plakatu, baneru internetowego, reklamy prasowej, itp.) na bazie wcześniejszej kreacji. Czas wolontariatu określany będzie na podstawie indywidualnych możliwości zgłaszających się osób. Biuro Amnesty International potrzebuje pomocy przy pracach graficznych przez cały czas, na bieżąco.

Oferujemy możliwość wykonywania ciekawych projektów graficznych, które można dodać do własnego port folio lub wpisać do CV jako doświadczenie zawodowe.

Wymagania:

• Komunikatywność
  • Dyspozycyjność
  • Znajomość podstaw języka polskiego
  • Korzystanie z oprogramowania do: edycji zdjęć (PhotoShop, GIMP, etc.), obróbki plików wektorowych (Adobe Illustrator, Corel, Inkscape, etc.), DTP (InDesign, Scribus, etc.)

Osoby zainteresowane prosimy wypełnić formularz, który znajduje się na stronie amnesty.org.pl i odesłać na adres amnesty@amnesty.org.pl.

Powiązany temat

Maraton Pisania Listów 2022 w obronie prawa do pokojowego protestu – rusza największa na świecie akcja na rzecz praw człowieka

Powiązany temat

Tortury w tajnym więzieniu CIA w Starych Kiejkutach – Polacy, nic się nie stało!

Kara za wsparcie osoby w potrzebie. Uwagi prawne do sprawy Justyny Wydrzyńskiej

2070