Amnesty poszukuje administratora serwisu internetowego – Amnesty International

Amnesty poszukuje administratora serwisu internetowego

Stowarzyszenie Amnesty International, członek światowego ruchu Amnesty International, jedna z największych organizacji działających na rzecz praw człowieka w Polsce i na świecie, poszukuje osoby na stanowisko administratora/ administratorki strony internetowej:
Zakres obowiązków

• współpraca z pracowniczkami i pracownikami biura Stowarzyszenia i Dyrektorką Stowarzyszenia w zakresie tworzenia serwisów internetowych,
  • administrowanie systemem zarządzania treścią serwisu internetowego,
  • publikowanie treści w serwisach internetowych,
  • wykonywanie cyklicznych czynności serwisowych w serwisach internetowych,
  • tworzenie newsletterów i internetowych materiałów marketingowych.

Wymagania:

• minimum rocznego doświadczenie w obsłudze serwisów internetowych,
  • dobra znajomość internetu i standardów tworzenia stron internetowych,
  • doświadczenie w tworzeniu prostych stron i serwisów WWW, poparte zrealizowanymi projektami,
  • znajomość programów graficznych,
  • dyspozycyjność w wymiarze 10h/ tyg- dopuszczamy częściowo pracę zdalną.

Dodatkowymi atutami będą:

• zmysł artystyczny,
  • znajomość PHP,
  • znajomość podstawowych technik marketingu, stosowanego w Internecie,
  • znajomość języka angielskiego

Oferujemy:
      –         zatrudnienie w ramach umowy zlecenie od 16 lipca
–         pracę w młodym, dynamicznym zespole, zmotywowanym na osiąganie celów,
–         zdobycie doświadczenia w pracy w jednej z największych organizacji pozarządowych   na świeciezdobycie doświadczenia w pracy w środowisku międzynarodowymmożliwość realizacji pomysłów dotyczących działania organizacji w obszarze prowadzenia jej projektów internetowych.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie pracowników nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności.
Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie życiorysu (w języku polskim) oraz listu motywacyjnego (w języku polskim) wraz ze wskazaniem wybranego, wykonanego samodzielnie projektu strony internetowej (wskazanie linka lub przekazanie spakowanej wersji do przeglądania w trybie off-line) na adres michal.pawlega@amnesty.org.pl do 30 czerwca 2007 roku.
W przesłanych dokumentach prosimy o umieszczenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o ochronie danych osobowych Dz.U Nr 133 poz. 883).

Informacje na temat oferowanego stanowiska pracy są udzielane wyłącznie za pomocą poczty elektronicznej pod adresem: michal.pawlega@amnesty.org.pl .