Amnesty International Polska poszukuje Fundraiserów_ek do pracy w programie F2F – Amnesty International

Amnesty International Polska poszukuje Fundraiserów_ek do pracy w programie F2F

Do Twoich zadań należało będzie pozyskiwanie członkostwa i darczyńców oraz informowanie o kampaniach prowadzonych przez Stowarzyszenie. Nie musisz mieć doświadczenia – wszystkiego Cię nauczymy! Najważniejsze są komunikatywność i pozytywne nastawienie ponieważ pracując w programie codziennie rozmawiasz z nowymi osobami.

Miejsce pracy:

• Warszawa- centrum

Szukamy osoby:

• otwartej
  • łatwo nawiązującej kontakt z nowymi ludźmi
  • dyspozycyjnej minimum 3 dni w tygodniu po 5 godzin (nie pracujemy w weekendy)
  • mówiącej biegle po polsku

Oferujemy:

• elastyczny grafik
  • atrakcyjne wynagrodzenie (stawkę godzinową i premie)
  • zatrudnienie w ramach umowy zlecenie
  • szkolenia oraz możliwość awansu w strukturze programu
  • bonusy za polecenie pracy znajomym
  • możliwość zdobywania doświadczenia w międzynarodowej organizacji broniącej praw człowieka

Razem stworzymy zespół ludzi, który poprzez swoją codzienną pracę, ma wpływ na dobre zmiany na Świecie!

Jak wygląda dzień z życia Fundraisera_ki? Obejrzyj film:

Zapraszamy do naszego zespołu!

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres praca@amnesty.org.pl. Skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Amnesty International jest globalnym ruchem ponad 10 milionów ludzi, którzy niesprawiedliwość na świecie traktują osobiście. Naszym celem jest zapobieganie naruszeniom praw człowieka. Razem zmieniamy świat, by każdy mógł korzystać ze swoich praw. Stowarzyszenie Amnesty International w Polsce współtworzą członkowie i członkinie oraz dziesiątki tysięcy sympatyków.

Dowiedz się więcej o naszych street fundraiserkach i fundraiserach oraz programie F2F>>