Kampania świąteczna – Amnesty International czeka na Dobrą Nowinę – Amnesty International

Kampania świąteczna – Amnesty International czeka na Dobrą Nowinę

Kreację i strategię kampanii przygotowała agencja McCann-Erickson. Świąteczne spoty, pojawią się m.in. w programach MTV, VH1, VIVA oraz na kanałach Europa Europa, Romantica, Club, Reality TV, AXN. Plakaty oraz spoty będzie można także obejrzeć w kinach sieci Cinema City. Wszyscy członkowie i donorzy Amnesty otrzymali zarówno tradycyjne kartki świąteczne, jak i videomaila z kampanijnym spotem. Banery kampanii pojawią się na portalu www.o2.pl, w ramach sieci ad.net, a także na witrynach korzystających z bezpłatnych statystyk oferowanych przez firmę stat.pl w porozumieniu ze spółką PBI (stat.pl/PBI) i Gemius SA.

„Cieszymy się, że praca naszej agencji wesprze chlubny cel” – powiedziała Katarzyna Assendi, Senior Account Executive McCann-Erickson Polska.

Zarówno agencja McCann-Erickson, jak i poszczególne media zaoferowały swoje usługi bezpłatnie.

Materiały do pobrania:

Spot reklamowy w wersji HQ