Konkurs fotograficzny Amnesty International rostrzygnięty!! – Amnesty International

Konkurs fotograficzny Amnesty International rostrzygnięty!!

Wybrane przez internautów zdjęcia wykorzystane zostaną do kalendarza Amnesty International, którego uroczysta premiera odbędzie się podczas Maratonu Pisania Listów 14 grudnia w klubokawiarni Chłodna 25 w Warszawie.
Wszystkim, którzy brali dział w konkursie – zarówno autorom nadsyłanych prac, jak i tym, którzy oddawali na nie głosy – serdecznie dziękujemy!
Zapraszamy również o obejrzenia 60 fotografii, które jury konkursowe w składzie:  Andrzej Świetlik – wybitny polski fotografik, współtwórca grupy artystycznej Łódź Kaliska, Jerzy Katolik – prezes Zarządu Corporate Services Sp. z o.o. oraz Adam Sanocki – członek Zarządu wybrało do drugiego etapu konkursu. Zaprezentowane one zostaną podczas specjalnej wystawy w warszawskiej Galerii Kordegarda, przy Krakowskim Przedmieściu 15/17.w dniach 25.02 do 08.03 2009 r.
Partnerem konkursu jest PLfoto.comFundatorem nagród jest Medikon Polska – wyłączny dystrybutor marki Ilford I partner graficzny firmy Epson w Polsce