KONKURS #uwolnijprawde o CIA – Amnesty International

KONKURS #uwolnijprawde o CIA

Pomóż Polsce ujawnić prawdę o tajnych więzieniach CIA! Dołącz do akcji #uwolnijprawde! Wystarczy zrobić sobie zdjęcie i dołączyć do wydarzenia na FB.

fotka_z_hashem1. Dołącz do wydarzenia na FB >>>.

2. Zrób sobie zdjęcie z dłońmi złożonymi w znak “#”, opublikuj je na ścianie wydarzenia z podpisem #uwolnijprawde.

3. Zaproś znajomych do wydarzenia i lajkowania, udostępnij zdjęcie na swoim profilu – Twoi znajomi mogą zapewnić Ci zwycięstwo!

Zwyciężą zdjęcia z największą liczbą lajków.

Nagrody:

Dla 3 pierwszych osób – 3 unikalne koszulki kampanii #uwolnijprawde.

Dla 5 kolejnych – książki Damiena Echolsa “Życie po śmierci”.

Konkurs trwa do 3 września, do godz. 16:00. Szczegółowy regulamin konkursu >>> Najlepsze zdjęcia z konkursu opublikujemy na zakończenie w galerii Amnesty Polska na Facebooku.

Jak uwolnić prawdę o tajnych więzieniach CIA w Polsce? Polska może jako pierwsza ujawnić, do jakich naruszeń doszło podczas tajnego programu CIA prowadzonego w ramach “wojny z terroryzmem”. Śledztwo prowadzone przez prokuraturę musi zostać doprowadzone do końca, jego wyniki upublicznione, a winni pociągnięci do odpowiedzialności.

Aby tak się stało, potrzebny jest nacisk opinii publicznej. Właśnie dlatego Amnesty prowadzi kampanię #uwolnijprawde.

Dowiedz się więcej o sprawie tajnych więzień CIA w Polsce na stronie www.uwolnijprawde.pl i podpisz się pod petycją do premiera.

Uwolnijmy zaginione i więzione osoby w Xinjiang w Chinach

Powiązany temat

Polska: „Przyjechaliśmy tu, nie chcieli nas wpuścić”. Romowie z Ukrainy traktowani jak niechciani uchodźcy

Powiązany temat