Koordynator/ka projektów fundraisingowych

Amnesty International Polska poszukuje osoby na stanowisko: Koordynator/ka projektów fundraisingowych; miejsce pracy - Warszawa.

Zadania:

• Koordynacja i nadzór nad projektami Amnesty International, których celem jest pozyskanie darczyńców i członkostwa stowarzyszenia.
  • Współpraca z podmiotami i agencjami świadczącymi usługi fundraisingowe.
  • Rekrutacja współpracowników i współpracowniczek oraz partnerów do prowadzonych projektów.
  • Monitorowanie i raportowanie wyników poszczególnych projektów.
  • Wsparcie w bieżących pracach zespołu.

Wymagania konieczne:

• Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.
  • Łatwość w nawiązywaniu kontaktów oraz komunikatywność.
  • Dobra znajomość MS Excel.
  • Dobra znajomość języka angielskiego.
  • Znajomość tematyki praw człowieka.

Wymagania pożądane:

• Umiejętności szkoleniowe, doświadczenie w rekrutowaniu i motywowaniu pracowników i pracowniczek.
  • Znajomość sektora pozarządowego w Polsce.
  • Doświadczenie w prowadzeniu innych projektów o charakterze fundraisingowym.

Oferujemy:

• Pracę pełną wyzwań w jednej z największych organizacji praw człowieka na świecie.
  • Zatrudnienie na umowę o pracę na czas określony do 30 czerwca w wymiarze minimum ¾ etatu.
  • Wynagrodzenie w przedziale 2800-3200 zł netto (przy pełnym wymiarze godzin) w zależności od posiadanych kompetencji i doświadczenia.

Początek pracy – styczeń 2019.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego za pomocą poniższego formularza. Na zgłoszenia czekamy do 16 grudnia 2018 roku. Skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

20 zł miesięcznie
Pomagaj organizować akcje i kampanie
30 zł miesięcznie
50 zł miesięcznie