List w sprawie terminu zgłoszeń do Zarządu Stowarzyszenia – Amnesty International

List w sprawie terminu zgłoszeń do Zarządu Stowarzyszenia

Drodzy Przyjaciele,
19-20 kwietnia spotykamy się w Toruniu na corocznym Walnym Zgromadzeniu.  W imieniu Zarządu pragnę przypomnieć o zgłaszania kandydatur do Zarządu na adres amnesty@amnesty.org.pl do dnia 16 kwietnia 2008, co pozwoli na przygotowanie informacje dostępnej na Internalu jak i w teczkach, które otrzymacie na WZ. Pozwoli to również na zapoznanie się z złożonymi kandydaturami przed rozpoczęciem spotkania.
Jednocześnie pragnę zaprosić do zapoznania się z dokumentami, które pojawiają się w zakładce Walne Zgromadzenie na Internalu, w razie problemu z zalogowanie się na platformie prosimy o bezpośredni kontakt z Biurem AI w Warszawie.
Korzystając z okazji pragnę poinformować, iż na tegorocznym spotkaniu będziemy gościc Davida Stamp z Międzynarodowego Komitetu Wykonawczego. David jest skarbnikiem ruchu międzynarodowego, a podczas spotkania zapozna członków obecnych na WZ z idą Jednej Amnesty (One Amnesty).

Do zobaczenia
Zuzanna Kulińska