Oferta wolontariatu w Zespole Edukacji Praw Człowieka – Amnesty International

Oferta wolontariatu w Zespole Edukacji Praw Człowieka

Amnesty International Polska poszukuje wolontariusza/wolontariuszki do Zespołu Edukacji Praw Człowieka, w okresie od 21 października do 21 grudnia (ok. 6 godzin tygodniowo). Głównym zadaniem osoby będzie pomoc w przygotowaniu szkoleń (promocja i rekrutacja), wsparcie w przygotowaniu Gali Wolontariatu oraz pomoc w bieżących pracach Zespołu. Mile widziane doświadczenie w realizacji podobnych projektów. Miejsce pracy: Warszawa.

Oferujemy wolontariat w międzynarodowej organizacji pozarządowej zajmującej się prawami człowieka i dobrą atmosferę pracy, a także zaświadczenie o odbyciu wolontariatu.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: aleksandra.gorecka@amnesty.org.pldo 17.10.2013

Apel w obronie polskiej szkoły

Powiązany temat

MOC jest z młodzieżą! Jak zespoły młodzieżowe stworzyły swoje kampanie na rzecz praw człowieka dzięki projektowi Twój głos ma MOC!”

Powiązany temat

Jaką moc ma lokalne rzecznictwo? Co udało się zrobić w projekcie “Twój głos ma MOC!” w 2021-22