Oferta wolontariatu: wolontariusz/-ka do Zespołu ds. Fundraisingu – Amnesty International

Oferta wolontariatu: wolontariusz/-ka do Zespołu ds. Fundraisingu

Amnesty International Polska poszukuje wolontariusza/-ki do Zespołu ds. Fundraisingu, w okresie od 5 sierpnia do 4 października (ok. 6 godzin tygodniowo). Głównym zadaniem osoby będzie kontakt telefoniczny z darczyńcami i członkostwem stowarzyszenia oraz pomoc w bieżących pracach Zespołu. Mile widziane doświadczenie w telemarketingu.

Oferujemy wolontariat w międzynarodowej organizacji pozarządowej zajmującej się prawami człowieka i dobrą atmosferę pracy, a także zaświadczenie o odbyciu wolontariatu.
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres e-mail magda.wojciechowska@amnesty.org.pl , do 31.07.2013.

Żądamy natychmiastowego zakończenia ataków na ludność cywilną Ukrainy!

Powiązany temat

Konkurs filmów o prawach człowieka i debata “Obcy w swoim domu. Palestyńczycy a Izrael” – Amnesty na festiwalu filmów dokumentalnych Millennium Docs Against Gravity

Powiązany temat

Izrael/OTP: Rośnie liczba bezprawnych zabójstw i innych przestępstw. Apartheid Izraela wobec Palestyńczyków musi się skończyć