Poszukujemy Fundraiserów i Fundraiserek

Fundraiserzy i Fundraiserki Amnesty International Polska to osoby, dzięki którym do naszego stowarzyszenia codziennie dołączają nowi członkowie i członkinie. Pozwala to zachować nam finansową niezależność w walce o Prawa Człowieka!

Dlatego też dbamy o naszych przedstawicieli i przedstawicielki. Przyłączając się do nas masz pewność, że rozwiniesz swoją wiedzę i umiejętności, a poza tym będziesz pracować w miejscu, w którym liczy się każda osoba. Zdobędziesz doświadczenie w organizacji, której przyznano Pokojową Nagrodę Nobla!

Jesteśmy otwarci na współpracę ze wszystkimi osobami, które są w stanie przepracować minimalną, wymaganą liczbę godzin. Możesz być studentem/studentką albo uczniem/uczennicą i nie musisz mieć wcześniejszego doświadczenia – wszystkiego nauczymy Cię przed rozpoczęciem pracy!

Razem stworzymy zespół ludzi, który poprzez swoją codzienną pracę, ma wpływ na dobre zmiany na Świecie.

Szukamy osoby:

• otwartej i komunikatywnej
  • łatwo nawiązującej kontakt z nowymi ludźmi
  • dyspozycyjnej minimum 15 godzin w tygodniu w godzinach 10:00 – 15:30

Nie wymagamy doświadczenia – przeszkolimy Cię i damy pełne wsparcie!

Oferujemy:

• elastyczny grafik ustalany na podstawie Twojej dyspozycyjności
  • atrakcyjne wynagrodzenie (podstawa i bonus uzależnione od wyników)
  • profesjonalne szkolenia, warsztaty oraz możliwość awansu w strukturze programu
  • zatrudnienie w ramach umowy zlecenie
  • pracę w wyjątkowym zespole, gdzie liczy się każda osoba i jej potencjał

Ścieżka Twojej kariery:

Praca w programie fundraisingowym Face2Face umożliwia ciągły rozwój i tylko od Ciebie zależy, jak daleko dojdziesz w organizacji.

Pracę zaczynasz jako Fundraiser/Fundraiserka, co oznacza, że pozyskujesz fundusze na działania organizacji rozmawiając z ludźmi i przedstawiając im nasze kampanie. To, ile zarobisz, zależy głównie od Twojej efektywności.

Im dłużej z nami jesteś, tym więcej zarabiasz! W ciągu 2 tygodni pracy (Junior Fundraiser) podstawa Twojego wynagrodzenia wzrośnie o 10% (Fundraiser), a po miesiącu o 20% (Senior Fundraiser).

Ponadto wyższe wynagrodzenie możesz zdobyć dzięki dodatkowym funkcjom pełnionym w zespole. Jeśli okażesz się dobrym Fundraiserem/ką, możesz awansować na stanowisko Lidera lub Liderki, aby wspierać i motywować innych w zespole.

Jeśli chcesz rozwijać swoje umiejętności liderskie, możesz zostać Team Liderem/ Team Liderką. Będziesz wtedy odpowiadać za kierowanie zespołem i osiąganie przez niego założonych celów.

Aplikuj do zespołu Amnesty! Wyślij swoje zgłoszenie, a rozpatrzymy je w ciągu 5 dni roboczych!

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.

72016