Poszukujemy Menadżerki/Menadżera Działu ds. Fundraisingu

Stowarzyszenie Amnesty International poszukuje osoby na stanowisko: Menadżerka/Menadżer Działu ds. Fundraisingu

Zadania i obowiązki:

• Odpowiedzialność za strategię fundraisingu i realizację celów długoterminowych dotyczących pozyskiwania darczyńców i utrzymania niezależności finansowej;
  • Przygotowywanie i monitoring budżetu działu; analizowanie i raportowanie czynników wpływających na wyniki działania ukierunkowane na pozyskiwanie darczyńców;
  • Zarządzanie zespołem; organizacja pracy i wsparcie przy projektach;
  • Opracowywanie raportów działu;
  • Współpraca z kluczowymi partnerami oraz Międzynarodowym Sekretariatem Amnesty;
  • Dbanie o zgodność polityk i standardów pracy Stowarzyszenia z wymogami finansowymi i prawnymi oraz wartościami organizacji.

Oczekiwania:

• minimum 4 lat doświadczenia w zarządzaniu zespołem i budżetem;
  • znajomość realiów pracy w organizacji pozarządowej;
  • wiedza o mechanizmach i projektach fundraisingowych, szczególnie skupionych na darczyńcach indywidualnych;
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego;
  • gotowość uczenia się i rozwoju oraz wprowadzenia innowacji;
  • doskonała znajomość excela i pakietu Office;
  • doskonałe zdolności organizacyjne;
  • umiejętność analitycznego myślenia.

Oferujemy:

• zatrudnienie w ramach umowy o pracę w wymiarze pełnego etatu;
  • możliwość rozwoju, nauki oraz zdobywania doświadczenia w międzynarodowej organizacji działającej na rzecz obrony praw człowieka;
  • wynagrodzenie w wysokości 4300-4800 PLN netto, w zależności od doświadczenia.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego (w języku angielskim) do wtorku 31.03.2019 r. korzystając z poniższego formularza. Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatkami/kandydatami.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.

20 zł miesięcznie
Pomagaj organizować akcje i kampanie
30 zł miesięcznie
50 zł miesięcznie