Poszukujemy osoby do obsługi administracyjnej i rozliczania finansowego projektów

Miejsce pracy: Warszawa (w pierwszym kwartale głównie praca zdalna, z regularnymi wizytami w biurze w celu opisania dokumentów).

GŁÓWNE ZADANIA:

• bieżący monitoring wydatkowania budżetów projektów,
  • ocena kwalifikowalności wydatków zgodnie z przepisami wewnętrznymi i zewnętrznymi oraz umowami o dofinansowanie,
  • opisywanie dokumentacji finansowo-kadrowej zgodnie z wytycznymi grantodawcy,
  • opracowywanie finansowej części wewnętrznych i zewnętrznych sprawozdań związanych z realizacją i rozliczaniem projektów,
  • przygotowanie i archiwizacja dokumentacji projektowej (finansowej i administracyjnej) zgodnie z wymogami grantodawców.

WYMAGANE KWALIFIKACJE I DOŚWIADCZENIE:

• wykształcenie wyższe,
  • minimum dwuletnie i udokumentowane doświadczenie w rozliczaniu projektów (doświadczenie w rozliczaniu projektów dofinansowanych m.in.: ze środków UE i/lub funduszy EOG będzie atutem),
  • dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie,
  • doskonałe zdolności organizacyjne,
  • samodzielność i skrupulatność w realizacji zadań i dbałość o szczegóły,
  • bardzo dobra znajomość obsługi programów pakietu Microsoft Office.

OFERUJEMY:

• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w wymiarze pół etatu,
  • wynagrodzenie w przedziale 1600 – 1800 zł netto w zależności od doświadczenia,
  • pracę w otwartym i przyjaznym zespole,
  • perspektywy rozwoju zawodowego,
  • współrealizację dużych i ważnych społecznie projektów w jednej z największych organizacji broniących praw człowieka na świecie.

Osoby zainteresowane współpracą prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego za pomocą poniższego formularza. Na zgłoszenia czekamy do 11.01.2020 r. Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami/kandydatkami.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.

Informacje na temat oferowanego stanowiska pracy są udzielane wyłącznie za pomocą poczty elektronicznej pod adresem: rekrutacja@amnesty.org.pl.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te do-tyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

Biuro Stowarzyszenia Amnesty International nie jest przystosowane do potrzeb osób z niepełnosprawnością ruchową.

92005