Poszukujemy osoby do organizacji i technicznej obsługi webinariów edukacyjnych!

Typ umowy: zlecenie

Miejsce pracy: praca zdalna

Główne zadania osoby obsługującej webinaria:

• Identyfikacja i kontakt z prelegentami i prelegentkami webinariów.
  • Promocja webinariów, rekrutacja i komunikacja z osobami uczestniczącymi.
  • Obsługa techniczna platformy webinarowej podczas webinariów.

Oczekiwania:

• Doświadczenie w prowadzeniu spotkań online i offline.
  • Znajomość platformy zoom i clickmeeting (możliwe przyuczenie).
  • Dyspozycyjność w wymiarze około 40 h w okresie od 15 października do 15 grudnia 2020 (w tym dyspozycyjność w godzinach popołudniowych i wieczornych – w zależności od terminu realizacji webinariów).
  • Płynne posługiwanie się językiem polskim w mowie i piśmie.
  • Dobra znajomość programów niezbędnych do pracy biurowej, m.in.: poczty elektronicznej, edytora tekstu, programu Excel oraz Internetu.
  • Samodzielność i bardzo dobra organizacja pracy.
  • Otwartość i swoboda w nawiązywaniu kontaktów międzyludzkich.

Oferujemy:

• Wynagrodzenie wysokości 25 zł netto za godzinę pracy.
  • Współpracę z prestiżową organizacją międzynarodową.
  • Pracę w zmotywowanym, entuzjastycznym i dynamicznym zespole.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV za pomocą poniższego formularza. Na zgłoszenia czekamy do 07.10.2020 r. Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami/kandydatkami.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.