Poszukujemy osoby do współpracy przy organizacji Maratonu Pisania Listów

Czas trwania współpracy: 23 września 2019 – 31 stycznia 2020
Wymiar czasu pracy: 20 godz. tygodniowo

ZADANIA:

• przygotowanie komunikacji ogólnej (listów, ogłoszeń online, mailingów, sms) skierowanej do organizatorów wydarzeń związanych z Maratonem, na podstawie materiałów z poprzednich lat,
  • bieżąca komunikacja z organizatorami wydarzeń – obsługa zapytań telefonicznych i skrzynki e-mail,
  • aktualizacja materiałów dot. Maratonu i ich udostępnianie drogą elektroniczną,
  • koordynacja dystrybucji materiałów drukowanych prowadzonej przez firmę zewnętrzną,
  • obsługa systemu elektronicznego umożliwiającego bieżącą współpracę z organizatorami wydarzeń maratonowych,
  • ewaluacja projektu.

OCZEKIWANIA:

• sumienność i zaangażowanie,
  • komunikatywność,
  • chęć współtworzenia polskiej edycji największego na świecie wydarzenia w obronie praw człowieka.

OFERUJEMY:

• przeszkolenie,
  • okres zaangażowania od 23 września 2019 do 31 stycznia 2020,
  • umowę zlecenia w wymiarze 20 godz. tygodniowo,
  • wynagrodzenie 2000 zł brutto miesięcznie,
  • możliwość pracy zdalnej (konieczność udziału w niektórych spotkaniach Zespołu i odbycia osobistego szkolenia w siedzibie Stowarzyszenia Amnesty International w Warszawie w trzecim tygodniu września 2019 r.).
  • współpracę ze zmotywowanym, entuzjastycznym i dynamicznym zespołem ludzi, którzy niesprawiedliwość na świecie traktują osobiście.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

Biuro Stowarzyszenia Amnesty International nie jest przystosowane do potrzeb osób z niepełnosprawnością ruchową.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV (w języku polskim) na adres rekrutacja@amnesty.org.pl do 15 września 2019.

Domagaj się sprawiedliwości dla zamordowanej aktywistki!