Poszukujemy osoby na stanowisko: Asystent/Asystentka Biura

Stowarzyszenie Amnesty International poszukuje osoby na stanowisko: Asystent/ Asystentka Biura.

Zadania:

• pierwszy kontakt z osobami zwracającymi się do Biura (osobisty, telefoniczny, mailowy, listowny);
  • obsługa korespondencji Stowarzyszenia (poczta, firmy kurierskie; prowadzenie rejestru korespondencji);
  • organizacja podróży służbowych;
  • zaopatrzenie biura Stowarzyszenia w materiały i sprzęty biurowe, środki czystości i artykuły spożywcze;
  • zapewnienie sprawnej eksploatacji sprzętu biurowego i programów komputerowych;
  • koordynacja pracy wolontariuszek i wolontariuszy, stażystów i stażystek w dziale administracji;
  • obsługa logistyczna przygotowań i przebiegu Walnego Zgromadzenia oraz innych wydarzeń organizowanych przez Stowarzyszenie;
  • wsparcie w administracji budynkiem biura Stowarzyszenia;
  • prowadzenie dokumentacji dotyczącej pracy biura.

Oczekiwania:

• minimum 2 letnie doświadczenie w pracy biurowej;
  • bardzo dobra znajomość programów niezbędnych do pracy biurowej, m.in.: poczty elektronicznej, edytora tekstu, programu Excel oraz Internetu;
  • wykształcenie wyższe (min. licencjat);
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego;
  • samodzielność i bardzo dobra organizacja pracy;
  • dokładność;
  • komunikatywność i umiejętność szybkiego uczenia się.

Oferujemy:

• pracę w prestiżowej organizacji międzynarodowej;
  • zatrudnienie w ramach umowy o pracę w wymiarze pełnego etatu w godzinach
    9.00-17.00 (miejsce pracy: Warszawa);
  • możliwość doskonalenia zawodowego i udziału w szkoleniach;
  • pracę w zmotywowanym, entuzjastycznym i dynamicznym zespole.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV i krótkiego listu motywacyjnego (w języku polskim) do poniedziałku 19.02.2018 r. na adres: rekrutacja@amnesty.org.pl. W tytule wiadomości proszę wpisać: Asystent/Asystentka Biura.

Stanowisko dostępne od 3 kwietnia 2018 r.

Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami/kandydatkami.

Informacje na temat oferowanego stanowiska pracy są udzielane wyłącznie za pomocą poczty elektronicznej pod adresem: rekrutacja@amnesty.org.pl.

W przesłanych dokumentach prosimy o umieszczenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o ochronie danych osobowych Dz.U Nr 133 poz. 883).

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności.

Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

20 zł miesięcznie
Pomagaj organizować akcje i kampanie
30 zł miesięcznie
50 zł miesięcznie