Poszukujemy osoby na stanowisko Street Fundraiser_ka – Amnesty International

Poszukujemy osoby na stanowisko Street Fundraiser_ka

Amnesty International Polska, organizacja broniąca praw człowieka, poszukuje pracowników i pracowniczek do Streetfundraisingu!

Do Twoich zadań należało będzie pozyskiwanie członkostwa i darczyńców oraz informowanie o kampaniach prowadzonych przez Stowarzyszenie Amnesty International. Jesteśmy otwarci na współpracę ze wszystkimi zainteresowanymi osobami. Nie musisz mieć wcześniejszego doświadczenia – wszystkiego nauczymy Cię przed rozpoczęciem pracy! Możesz chodzić do szkoły, studiować a może już po ukończonej nauce szukasz pracy- aplikuj! Stopień edukacji nie ma znaczenia w walce o prawa człowieka.

Razem stworzymy zespół ludzi, który poprzez swoją codzienną pracę, ma wpływ na dobre zmiany na Świecie!

Miejsce pracy:
Warszawa – centrum

Szukamy osoby:

• otwartej i komunikatywnej
  • łatwo nawiązującej kontakt z nowymi ludźmi
  • dyspozycyjnej minimum 3 dni po 5 godzin w tygodniu w godzinach 10:00 – 15:30

Nie wymagamy doświadczenia – przeszkolimy Cię i damy pełne wsparcie!

Oferujemy:

• elastyczny grafik
  • atrakcyjne wynagrodzenie (podstawa i premie)
  • szkolenia, warsztaty oraz możliwość awansu w strukturze programu
  • zatrudnienie w ramach umowy zlecenie

Zapraszamy do naszego zespołu!

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV za pomocą poniższego formularza. Na zgłoszenia czekamy do 14 lipca 2021 roku. Skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Amnesty International jest globalnym ruchem ponad 7 milionów ludzi, którzy niesprawiedliwość na świecie traktują osobiście. Razem zmieniamy świat, by każdy mógł korzystać ze swoich praw. Stowarzyszenie Amnesty International w Polsce współtworzą członkowie i członkinie oraz dziesiątki tysięcy sympatyków.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.