Przekaż

podatku
PRZEKAŻ 1% NA OCHRONĘ PRZED PRZEMOCĄ SEKSUALNĄ!

- Broń praw kobiet w Polsce.
- Sprzeciw się przemocy seksualnej.
- Walcz z nami!

Poszukujemy osoby na stanowisko Menadżer/Menadżerka ds. Komunikacji

Do naszego biura w Warszawie poszukujemy odpowiedzialnej i zaangażowanej osoby do pracy na stanowisku: Menadżer / Menadżerka ds. Komunikacji.

Najważniejsze obowiązki:

• zarządzanie zespołem osób odpowiedzialnych za komunikację;
  • nadzór i wsparcie projektów zespołu komunikacji, tj. projekty PR, social media, media tradycyjne, kanały digital w kampaniach promocyjnych, zintegrowane wykorzystywanie nowych technologii w pracy Stowarzyszenia;
  • koordynowanie i nadzór nad realizacją strategii Stowarzyszenia w zakresie komunikacji;
  • wsparcie działań Stowarzyszenia w zakresie opracowania planów medialnych, bieżącej komunikacji i szybkiego reagowania na sytuacje kryzysowe;
  • zarządzanie kontaktami z mediami;
  • zarządzanie budżetem działu komunikacji;
  • nadzór nad realizacją KPI w ramach prowadzonych kampanii i projektów;
  • przygotowanie planów, sprawozdań i raportów dotyczących pracy zespołu oraz pomiar efektów prowadzonych działań.

Wymagania:

• minimum 4-letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku, najchętniej w organizacji pozarządowej;
  • doświadczenie w zarządzaniu zespołem;
  • umiejętność planowania i egzekwowania powierzonych zadań;
  • wysoko rozwinięte zdolności analityczne i organizacyjne;
  • praktyczna znajomość narzędzi w komunikacji marketingowej, PR i w mediach społecznościowych;
  • doświadczenie w koordynowaniu kampanii promocyjnych z wykorzystaniem kanałów digital-marketingowych;
  • wykształcenie wyższe;
  • bardzo dobra znajomość języka polskiego i angielskiego w mowie i piśmie.

Dobrze widziane:

• dobra znajomość tematyki praw człowieka;
  • znajomość organizacji pozarządowych w Polsce;
  • umiejętność motywowania i inspirowania innych do podejmowania ciekawych działań i akcji.

Oferujemy:

• pracę pełną wyzwań w jednej z największych organizacji praw człowieka na świecie;
  • zatrudnienie w ramach umowy o pracę w wymiarze pełnego etatu (po 3 miesięcznym okresie próbnym). Miejsce pracy: Warszawa;
  • wynagrodzenie w przedziale 4300 – 4700 zł netto w zależności od kompetencji i doświadczenia.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie cv oraz listu motywacyjnego (w języku polskim) za pomocą poniższego formularza, w tytule wpisując „Menadżer/Menadżerka ds. Komunikacji” do 3 stycznia 2019 roku. Skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

Amnesty International jest globalnym ruchem ponad 7 milionów ludzi, którzy niesprawiedliwość na świecie traktują osobiście. Razem zmieniamy świat, by każdy mógł korzystać ze swoich praw. Stowarzyszenie Amnesty International w Polsce współtworzą członkowie i członkinie oraz dziesiątki tysięcy sympatyków.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.