Poszukujemy osoby na stanowisko Menadżerka_Menadżer działu administracji i finansów – Amnesty International

Stowarzyszenie Amnesty International poszukuje osoby na stanowisko: Menadżerka_Menadżer działu administracji i finansów.

Zadania i obowiązki:

• Zarządzanie działem administracji i finansów; organizacja pracy i wsparcie zespołu;
  • Monitoring i kontrola finansowa: regularna kontrola raportów otrzymywanych z biura rachunkowego; kontrola i ocena działań finansowych pod kątem możliwości redukcji kosztów;
  • Organizacja pracy Biura Stowarzyszenia i nadzór nad bieżącym wsparciem administracyjnym, współpraca z zewnętrznymi dostawcami;
  • Nadzór nad zadaniami z zakresu kadr i księgowości;
  • Nadzór nad przyjętymi procedurami i regulaminami oraz aktualizowanie ich treści stosownie do potrzeb;
  • Nadzór nad wdrażaniem zasad bezpieczeństwa cyfrowego, prawnego i fizycznego obowiązujących w Stowarzyszeniu,
  • Odpowiedzialność za realizację przez Stowarzyszenie standardów formalno-prawnych i wymogów sprawozdawczych; składanie sprawozdań rocznych oraz nadzór nad terminowością i prawidłowością przygotowania deklaracji ZUS, PIT, CIT;
  • Monitorowanie współpracy z biurem księgowym;
  • Wdrażanie standardów pracy przyjętych w ruchu międzynarodowym Amnesty International w tym w zakresie wellbeingu, różnorodności oraz minimalizowania wpływu na środowisko;
  • Nadzór nad procesami ewaluacji, badań i audytów prowadzonych w Stowarzyszeniu.

Oczekiwania:

• Minimum 3 lata doświadczenia w zarządzaniu zespołem i budżetem;
  • Znajomość realiów pracy w organizacji pozarządowej;
  • Znajomość zasad rachunkowości zarządczej;
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego;
  • Wykształcenie wyższe;
  • Doskonałe zdolności organizacyjne;
  • Umiejętność analitycznego myślenia;
  • Wiedza z zakresu zrządzania zasobami ludzkimi.

Oferujemy:

• Zatrudnienie w ramach umowy o pracę w wymiarze pełnego etatu;
  • Wynagrodzenie w wysokości 6500 -7500 zł brutto w zależności od doświadczenia;
  • Możliwość rozwoju, nauki oraz zdobywania doświadczenia w międzynarodowej organizacji działającej na rzecz obrony praw człowieka;
  • Pracę w zmotywowanym, entuzjastycznym i dynamicznym zespole.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego (w języku polskim) do 20.03.2022 korzystając z poniższego formularza. Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatkami/kandydatami.

Informacje na temat oferowanego stanowiska pracy są udzielane wyłącznie za pomocą poczty elektronicznej pod adresem: rekrutacja@amnesty.org.pl.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

Informujemy, że Biuro Stowarzyszenia Amnesty International nie jest przystosowane do potrzeb osób poruszających się na wózkach.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.