Poszukujemy osoby na stanowisko Starszy specjalista_Starsza specjalistka ds. marketingu online i fundraisingu – Amnesty International

Amnesty International w Polsce poszukuje osoby na stanowisko Starszy specjalista_Starsza specjalistka ds. marketingu online i fundraisingu.

Do głównych zadań osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:

• Planowanie, analiza i optymalizacja kampanii pozyskania darczyńców indywidualnych w przestrzeni online
  • Udział w tworzeniu i wdrażaniu strategii rozwoju narzędzi marketingu i fundraisingu online
  • Tworzenie treści angażujących odbiorców
  • Poszukiwanie i testowanie nowych kanałów dotarcia do potencjalnych darczyńców
  • Współpraca z podmiotami i agencjami świadczącymi usługi marketingowe i fundraisingowe
  • Współkoordynacja kanałów pozyskania darczyńców online (jednorazowych i regularnych)
  • Wsparcie w bieżących pracach zespołu

Wymagania:

• Minimum 2 lata doświadczenia w zakresie realizacji działań fundraisingowych, marketingowych lub komunikacyjnych w internecie
  • Praktyczna znajomość narzędzi marketingu i analityki tj. Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads
  • Doświadczenie w realizacji projektów fundraisingowych, w szczególności skupionych na darczyńcach indywidualnych
  • Umiejętność tworzenia treści angażujących odbiorców
  • Kreatywność, umiejętność pracy w zespole
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego
  • Mile widziana znajomość tematyki praw człowieka i sektora organizacji pozarządowych w Polsce

Oferujemy:

• Zatrudnienie w ramach umowy o pracę w wymiarze pełnego etatu (3-miesięczny okres próbny)
  • Wynagrodzenie miesięczne w przedziale 5800-6500 zł brutto w zależności od kompetencji i doświadczenia
  • Szkolenie z narzędzi wykorzystywanych w organizacji do działań w fundraisingowych
  • Możliwość rozwoju, nauki oraz zdobywania doświadczenia w międzynarodowej organizacji działającej na rzecz obrony praw człowieka
  • Pracę w entuzjastycznym i dynamicznym zespole nastawionym na realizację celów
  • Pracę w trybie hybrydowym – stacjonarne miejsce pracy w Warszawie

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego (w języku polskim) do 4 grudnia 2022 r. poprzez poniższy formularz. Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatkami_kandydatami.

Informacje na temat oferowanego stanowiska pracy są udzielane wyłącznie za pomocą poczty elektronicznej pod adresem: rekrutacja@amnesty.org.pl.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

Biuro Stowarzyszenia Amnesty International nie jest przystosowane do potrzeb osób z niepełnosprawnością ruchową.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.