Poszukujemy specjalisty/specjalistki ds. PR

Stowarzyszenie Amnesty International poszukuje osoby na stanowisko: Specjalista/Specjalistka ds. public relations

Termin nadsyłania zgłoszeń: 11 stycznia 2021 r.

ZADANIA:
– współtworzenie wizerunku Stowarzyszenia;
– wdrażanie strategii komunikacji;
– organizacja i promocja wydarzeń publicznych i medialnych (np. debaty, spotkania, konferencje prasowe);
– inicjowanie i utrzymywanie kontaktów z zewnętrznymi partnerami, w tym między innymi z agencjami PR i marketingowymi, wydawnictwami, dystrybutorami filmowymi oraz dziennikarzami/dziennikarkami;
– tworzenie materiałów promocyjnych;
– publikowanie materiałów na stronie www;
– koordynacja programu patronatów i partnerstw;
– współpraca z influencerami.

OCZEKIWANIA:
– udokumentowane doświadczenie w pracy na stanowisku związanym z PR i kontaktem z mediami;
– doświadczenie w organizacji i promocji wydarzeń publicznych i/lub medialnych;
– doświadczenie w budowaniu i rozwijaniu projektów komunikacyjnych (budowanie strategii komunikacyjnej, pozyskiwanie partnerów, realizowanie zadań z zakresu PR i marketingu),
– doświadczenie w pracy nad materiałami promocyjnymi (np. plakaty, ulotki, broszury); mile widziana podstawowa znajomość programów do tworzenia grafik;
– doskonała organizacja pracy i wielozadaniowość;
– dokładność i obowiązkowość;
– świetna znajomość języka polskiego, bardzo dobra znajomość języka angielskiego;
– mile widziana znajomość tematyki praw człowieka;
– dodatkowym atutem będzie znajomość sektora organizacji pozarządowych w Polsce.

OFERUJEMY:
– pracę pełną wyzwań w jednej z największych organizacji praw człowieka na świecie;
– zatrudnienie w ramach umowy o pracę w wymiarze pełnego etatu (miejsce pracy: Warszawa);
– 3-miesięczny okres próbny po którym możliwe będzie podpisanie umowy na 12 miesięcy, a następnie umowy na czas nieokreślony;
– wynagrodzenie w przedziale 3200-3500 zł netto miesięcznie w zależności od kompetencji i doświadczenia;
– możliwość doskonalenia zawodowego i udziału w szkoleniach;
– pracę w zmotywowanym, entuzjastycznym i dynamicznym zespole ludzi, którzy niesprawiedliwość na świecie traktują osobiście.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV i listu motywacyjnego do 11 stycznia 2021 r. za pomocą dostępnego poniżej formularza. Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami/kandydatkami.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych

Biuro Stowarzyszenia Amnesty International nie jest przystosowane do potrzeb osób z niepełnosprawnością ruchową.