Poszukujemy tłumaczy/tłumaczek

Poszukujemy wolontariuszy/ek do tłumaczenia kilkunastu materiałów z języka angielskiego na polski na potrzeby Maratonu Pisania Listów.

Materiały dotyczące Maratonu Pisania Listów będzie trzeba tłumaczyć z języka angielskiego na polski. Każdy materiał tekstowy ma objętość około 1 strony A4.

Oferujemy zaświadczenie o odbyciu wolontariatu.

Okres w jakim potrzebujemy pomocy to sierpień – listopad 2019.

Możliwe będzie pozostanie z Nami w kontakcie po tym okresie, aby współpracować również przy innych tłumaczeniach.

Prosimy o wysyłanie zgłoszeń przez poniższy formularz. Prosimy napisać, ile materiałów jesteś gotowy/a przetłumaczyć.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.

20 zł miesięcznie
Pomagaj organizować akcje i kampanie
30 zł miesięcznie
50 zł miesięcznie

Domagaj się sprawiedliwości dla zamordowanej aktywistki!