Poszukujemy wolontariusza/-ki do współpracy przy Maratonie Pisania Listów

Głównym zadaniem osoby będzie wsparcie przy ewaluacji projektu, przygotowanie spersonalizowanych podziękowań dla lokalnych organizatorów/-ek wydarzenia oraz pomoc w bieżących pracach zespołu Amnesty International.

Miejsce wolontariatu: biuro Amnesty w Warszawie.

Czas wolontariatu: 10.01-15.02.2020 (ok. 5-8 godzin. tygodniowo)

Oferujemy wolontariat w międzynarodowej organizacji pozarządowej zajmującej się prawami człowieka i dobrą atmosferę pracy, a także zaświadczenie o odbyciu wolontariatu + pakiet niespodzianka z gadżetami Amnesty.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV za pomocą poniższego formularza. Na zgłoszenia czekamy do 15 grudnia 2019 roku. Skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.

Domagaj się sprawiedliwości dla zamordowanej aktywistki!