Poszukujemy wolontariuszy i wolontariuszek do działu fundraisingu

Amnesty International poszukujemy wolontariuszy i wolontariuszek, którzy wesprą nasze działania fundraisingowe. Jeśli jesteś osobą zainteresowaną fundraisingiem, danymi osobowymi, bazami danych i chcesz zaangażować się w działania Amnesty International, odezwij się do nas!

Zadania:

• kontakt telefoniczny z członkami i darczyńcami Stowarzyszenia;
  • archiwizacja dokumentów finansowych;
  • digitalizacja i analiza danych;
  • pomoc w bieżących pracach zespołu.

Oferujemy:

• pracę w zmotywowanym, entuzjastycznym i dynamicznym zespole przyjaźnie nastawionych osób;
  • zaświadczenie o odbyciu wolontariatu w międzynarodowej organizacji pozarządowej zajmującej się prawami człowieka;
  • doświadczenie zawodowe w pracy z organizacją praw człowieka o zasięgu światowym, laureatką nagrody Nobla z 1977 r..

Miejsce wolontariatu: Warszawa, czas: ok. 4 godzin tygodniowo. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na e-mail rekrutacja@amnesty.org.pl. Na zgłoszenia czekamy do 22 września.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.