Poszukujemy wolontariuszy i wolontariuszek do działu fundraisingu

Amnesty International poszukujemy wolontariuszy i wolontariuszek, którzy wesprą nasze działania fundraisingowe. Jeśli jesteś osobą zainteresowaną fundraisingiem, danymi osobowymi, bazami danych i chcesz zaangażować się w działania Amnesty International, odezwij się do nas!

Zadania:

• kontakt telefoniczny z członkami i darczyńcami Stowarzyszenia;
  • archiwizacja dokumentów finansowych;
  • digitalizacja i analiza danych;
  • pomoc w bieżących pracach zespołu.

Oferujemy:

• pracę w zmotywowanym, entuzjastycznym i dynamicznym zespole przyjaźnie nastawionych osób;
  • zaświadczenie o odbyciu wolontariatu w międzynarodowej organizacji pozarządowej zajmującej się prawami człowieka;
  • doświadczenie zawodowe w pracy z organizacją praw człowieka o zasięgu światowym, laureatką nagrody Nobla z 1977 r..

Miejsce wolontariatu: Warszawa, czas: ok. 6 godzin tygodniowo. Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV za pomocą poniższego formularza.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

20 zł miesięcznie
Pomagaj organizować akcje i kampanie
30 zł miesięcznie
50 zł miesięcznie