Poszukujmy osoby do współpracy w zakresie obsługi IT i bezpieczeństwa cyfrowego – Amnesty International

Poszukujmy osoby do współpracy w zakresie obsługi IT i bezpieczeństwa cyfrowego

Stowarzyszenie Amnesty International poszukuje osoby do współpracy w zakresie obsługi IT i bezpieczeństwa cyfrowego.

Zadania i obowiązki:

• serwisowanie sprzętu, sieci serwerów oraz oprogramowania komputerów pracowników_czek Stowarzyszenia;
  • wdrażanie rozwiązań w zakresie bezpieczeństwa cyfrowego przyjętych w Stowarzyszeniu;  zapewnienie wsparcia technicznego pracownikom_czkom Stowarzyszenia i monitorowanie funkcjonalności sprzętu;
  • zarządzanie procesem instalacji i konfiguracji oprogramowania na komputerach zgodnie z procedurami przyjętymi w Stowarzyszeniu;
  • współpraca z innymi pracownikami_czkami Stowarzyszenia w celu wprowadzania innowacji i rozwoju w zakresie stosowanych narzędzi i systemów;
  • współpraca z działem IT w Sekretariacie Międzynarodowym Amnesty International;
  • konfiguracja, koordynowanie niezbędnych serwisów oraz koniecznych wymian sprzętu komputerowego, telefonów oraz urządzeń peryferyjnych;
  • przeprowadzanie szkoleń stanowiskowych i technicznych;
  • wsparcie przy pracach inwentaryzacji i utrzymania infrastruktury IT;
  • prowadzenie oraz dbanie o jakość dokumentacji infrastruktury IT;
  • zarządzanie dostępami do systemów IT;
  • zarządzanie infrastrukturą Microsoft Office 365.

Oczekiwania:

• wykształcenie kierunkowe;
  • bardzo dobra znajomość systemów operacyjnych Microsoft Windows oraz Microsoft Office 365, SharePoint;
  • znajomość zagadnień związanych z bezpieczeństwem cyfrowym;
  • bardzo dobra znajomość języka angielskiego;
  • bardzo dobra organizacja pracy i zdolności komunikacyjne;
  • doświadczenie w zdalnym i lokalnym wsparciu użytkowników i użytkowniczek;
  • umiejętność analitycznego myślenia.

Oferujemy:

• wymiar czasu pracy oraz formę zatrudnienia dostosowane do potrzeb obu stron (umowa cywilnoprawna, b2b, umowa o pracę);
  • możliwość rozwoju, nauki oraz zdobywania doświadczenia w międzynarodowej organizacji działającej na rzecz ochrony praw człowieka;
  • pracę w zmotywowanym, entuzjastycznym i dynamicznym zespole.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV do 6.11.2022 r. poprzez poniższy formularz. Prosimy o wskazanie oczekiwanej wysokości wynagrodzenia i wymiaru czasu pracy w aplikacji. Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatkami_kandydatami.

Informacje na temat oferowanego stanowiska pracy są udzielane wyłącznie za pomocą poczty elektronicznej pod adresem: rekrutacja@amnesty.org.pl.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

Informujemy, że Biuro Stowarzyszenia Amnesty International nie jest przystosowane do potrzeb osób poruszających się na wózkach.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.