PRACA: Moderacja mediów społecznościowych

Poszukujemy osoby do współpracy lub zewnętrznego partnera do pomocy przy moderowaniu mediów społecznościowych.

ZADANIA:

• wsparcie komunikacji stowarzyszenia w mediach społecznościowych (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube),
  • tworzenie treści publikowanych w mediach społecznościowych,
  • monitoring mediów społecznościowych.

OCZEKIWANIA:

• znajomość interfejsów wiodących portali społecznościowych,
  • podstawowa znajomość programów do projektowania graficznego,
  • znajomość trendów w komunikacji online,
  • świetna znajomość języka polskiego, bardzo dobra znajomość języka angielskiego.

DODATKOWYM ATUTEM BĘDĄ:

• doświadczenie w obsłudze mediów społecznościowych organizacji pozarządowych,
  • znajomość sektora organizacji pozarządowych w Polsce,
  • wiedza dotycząca praw człowieka i aktualnych kampanii prowadzonych przez Amnesty International.

OFERUJEMY:

• okres zaangażowania czerwiec – wrzesień z możliwością przedłużenia,
  • umowa zlecenia 20 godz. tygodniowo,
  • wynagrodzenie miedzy 1900 – 2200 zł brutto w zależności od doświadczenia i kompetencji,
  • pracę w zmotywowanym, entuzjastycznym i dynamicznym zespole ludzi, którzy niesprawiedliwość na świecie traktują osobiście.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

Biuro Stowarzyszenia Amnesty International nie jest przystosowane do potrzeb osób z niepełnosprawnością ruchową.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV (w języku polskim) za pomocą poniższego formularza do 27 maja 2019.

FORMULARZ APLIKACYJNY

Poniżej dodaj swoje CV:

Jeśli jest wymagany - dodaj swój list motywacyjny:

Jeśli jest wymagany - dodaj inny dokument:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu przeprowadzenia procesu rekrutacji. Dane będziemy przetwarzać do 30 dni na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.