PRACA: Specjalista/Specjalistka ds. mediów społecznościowych

Stowarzyszenie Amnesty International poszukuje osoby na stanowisko: Specjalista/Specjalistka ds. Mediów Społecznościowych. Termin nadsyłania zgłoszeń: 11 lipca 2017.

ZADANIA:

– koordynacja działań i komunikacji w mediach społecznościowych (Facebook, Twitter, YouTube),
– tworzenie treści publikowanych w mediach społecznościowych,
– monitoring mediów społecznościowych,
– przygotowanie i wysyłka mailingów angażujących odbiorców Amnesty,
– publikacja zarządzanie materiałami oraz treścią strony internetowej Stowarzyszenia.

OCZEKIWANIA:

– udokumentowane doświadczenie w obsłudze mediów społecznościowych organizacji (Facebook, Twitter, YouTube),
– znajomość narzędzi: system CMS, system wysyłki e-mail, monitoring mediów, statystyki online,
– znajomość programów do projektowania graficznego,
– znajomość trendów w komunikacji,
– umiejętności interpersonalne,
– wiedza dotycząca praw człowieka i aktualnych kampanii prowadzonych przez Amnesty International,
– znajomość sektora organizacji pozarządowych w Polsce,
– świetna znajomość języka polskiego, bardzo dobra znajomość języka angielskiego.

OFERUJEMY:

– współpracę z jedną z największych organizacji pozarządowych na świecie
– współpracę w ramach umowy zlecenie na okres 3 miesięcy z możliwością przedłużenia umowy, w wymiarze 40 godzin tygodniowo (miejsce: Warszawa),
– wynagrodzenie 2700 – 3000 zł netto miesięcznie w zależności od doświadczenia,
– pracę w zmotywowanym, entuzjastycznym i dynamicznym zespole ludzi, którzy niesprawiedliwość na świecie traktują osobiście.

Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie do 11 lipca 2017 CV i listu motywacyjnego na adres: rekrutacja@amnesty.org.pl. W tytule wiadomości proszę wpisać: Specjalista/Specjalistka ds. Mediów Społecznościowych.

Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami/kandydatkami.

W przesłanych dokumentach prosimy o umieszczenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o ochronie danych osobowych Dz.U Nr 133 poz. 883).

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności. Zasady te dotyczą także nawiązania i rozwiązania stosunku pracy, warunków zatrudnienia, awansowania oraz dostępu do szkoleń w celu podnoszenia kwalifikacji zawodowych.

20 zł miesięcznie
Pomagaj organizować akcje i kampanie
30 zł miesięcznie
50 zł miesięcznie