Rozstrzygnięcie Konkursu dla szkół na reportaż z Maratonu Pisania Listów 2009 – Amnesty International

Rozstrzygnięcie Konkursu dla szkół na reportaż z Maratonu Pisania Listów 2009

Z przyjemnością informujemy, że Konkurs Stowarzyszenia Amnesty International dla szkolnych grup AI i szkół na reportaż z udziału w Międzynarodowym Maratonie Pisania Listów organizowanym w dniach 12-13 grudnia 2009 r. został rozstrzygnięty. Warunkiem uczestnictwa w konkursie było nadesłanie dokumentacji z przebiegu i uczestnictwa w Maratonie w dowolnej formie (fotoreportaż, prezentacja, sprawozdanie).

Komisja konkursowa wyróżniła 3 reportaże :

I miejsce : Szkolna Grupa AI nr 73 w Birczy

II miejsce : Gimnazjum nr 2 im. Mikołaja Kopernika w Chojnowie

III miejsce : Szkolna Grupa AI nr 6 w Kędzierzynie – Koźlu

Skład komisji konkursowej : Wojciech Makowski – koordynator ds. aktywizmu i Maratonu Pisania Listów 2009

Aleksandra Minkiewicz – rzeczniczka prasowa Amnesty International

Jacek Białas – koordynator do spraw programowych

SERDECZNIE GRATULUJEMY!!!

Dziękujemy za udział w Maratonie wszystkim szkołom, uczniom, nauczycielom i rodzicom oraz zapraszamy do włączenia się do udziału w Maratonie w 2010 r.

Anna Kuczak