Kontakt

Masz pytanie? Napisz do nas lub zadzwoń. Informujemy, że biuro Stowarzyszenia jest zamknięte w związku z pandemią.

Stowarzyszenie Amnesty International
    pl. Lelewela 8

W sprawach związanych z darowiznami:
    podpisanie/zawieszenie/odwołanie polecenia zapłaty, zmiana terminu doręczenia/wstrzymanie kuriera z formularzem, pytania o członkostwo (ważność opłaconej składki, wysyłka karty członkowskiej), potwierdzanie numerów, z których dzwonią fundraiserzy,
    poprzez e-mail: pomagam@amnesty.org.pl

Kontakt dla Mediów
    Rzecznik prasowy: rzecznik@amnesty.org.pl

Imię musi zawierać przynajmniej 2 litery

* - pola nieobowiązkowe

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu prowadzenia ze mną korespondencji elektronicznej do momentu zakończenia korespondencji elektronicznej. Dane będziemy przetwarzać na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016) nie dłużej niż 2 lata. Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.