Szkolenie/wolontariat w obszarze praw reprodukcyjnych w Polsce

Chcesz włączyć się w działania rzecznicze związane z próbami zaostrzenia prawa aborcyjnego? Weź udział w szkoleniu 15 maja w Warszawie i dołącz do grupy osób, które są gotowe wspierać wolontariacko pracę rzeczniczą Amnesty International w najbliższych miesiącach w obszarze praw reprodukcyjnych.

Co oferujemy?

• szkolenie w dn. 15 maja, w godz. 9-15.w Warszawie
  • zwrot kosztów dojazdu; nocleg (14/15. maja)
  • materiały i wsparcie merytoryczne przez cały czas trwania projektu

Czego oczekujemy?

• udziału w całym szkoleniu
  • zaangażowania po szkoleniu w okresie: poł. maja-początek lipca, koniec sierpnia-wrzesień, w wymiarze ok. 4 godzin tygodniowo.

Szkolenie jest bezpłatne, zwracamy koszty dojazdu transportem publicznym, zapewniamy wyżywienie podczas szkolenia oraz nocleg osobom, które zadeklarują chęć skorzystania z noclegu w zgłoszeniu. Na zgłoszenia czekamy do 8 maja. Osoby zakwalifikowane na szkolenie 9 maja dostaną potwierdzenie udziału i informacje organizacyjne.

Zgłoś się, wypełniając formularz

Przed szkoleniem, w dniach 13-14 maja, odbywa się w Warszawie Kongres Kobiet. AI nie włącza się w jego organizację, ale zapraszamy do udziału: www.kongreskobiet.pl (wymagana rejestracja).

Manifest: Moje ciało a prawa człowieka