The Life – koszulki walczące z dyskryminacją

Kampania „The Life” stworzyła wyjątkowe koszulki i sesję zdjęciową, które wesprą Amnesty International w kampanii „Stop Dyskryminacji”.

Organizatorzy „The Life LOVE ISN’T RACIST #Respect” kierują swoja kampanię do wszystkich ludzi:

– Kampania ma na celu uświadomienie ludziom czym jest dyskryminacja i apel o dobro,  tolerancję w stosunku do wszystkich, których spotykamy w swoim życiu. Nie zależnie od tego jak ktoś wygląda, jaki ma kolor skóry, czy jest chory czy zdrowy należy mu się szacunek. Nie możemy potępiać nikogo – pisze Janek Jędra, pomysłodawca kampanii.

Koszulki dla tej specjalnej okazji wykonał Victor Vielgo. Autorem zdjęć jest Łukasz Dziewic. Producentem i pomysłodawcą kampanii jest Janek Jędra. Środki pozyskane ze sprzedaży koszulek wesprą kampanię Amnesty International „Stop Dyskryminacji”.

Kup koszulkę! Zamówienie można składać na adres projectthelife@gmail.com. Koszulki są w cenie 159 zł, w dwóch kolorach, ręcznie farbowane.

Zobacz zdjęcia z sesji zdjęciowej:

Arrow
PlayPause
Ewelina Rydzyńska

Dołącz do „The Life” na Facebooku: www.facebook.com/projectthelife

Dyskryminacja jest naruszeniem praw człowieka. Prowadzi do przemocy, wykluczenia i ubóstwa. Kampania Amnesty International ma na celu zmianę prawa i praktyki, by skutecznie przeciwdziałać dyskryminacji i ją eliminować. Edukujemy i mobilizujemy młodych ludzi do działania przeciwko dyskryminacji. Dowiedz się więcej>>>

Manifest przeciwko nienawiści

Powiązany temat

Jak hashtag rozpoczął ruch typu #MeToo wśród osób LGBTI w Polsce

Powiązany temat

Oświadczenie dotyczące wydarzeń w Białymstoku, związanych z Marszem Równości w dniu 20 lipca 2019