Działaj razem z Nami!

Działasz na rzecz praw człowieka w swojej lokalnej społeczności? Jesteś aktywistą bądź aktywistką Amnesty International? A może dopiero zastanawiasz się nad dołączeniem do globalnego ruchu 7 milionów ludzi, którzy niesprawiedliwość na świecie traktują osobiście? Jeśli na choć jedno z tych pytań, odpowiadasz tak, prosimy wypełnij poniższy formularz. Otrzymane w ten sposób informacje pomogą nam lepiej dopasować ofertę zaangażowania do potrzeb aktywistów i aktywistek Amnesty International. Zapisz się, bądź z nami w kontakcie i działaj razem z nami!

Adres do korespondencji

Dbamy o bezpieczeństwo Twoich danych osobowych. Przetwarzamy je na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego.

Chcemy Cię informować o sile Twojego działania oraz sytuacji praw człowieka na świecie. Wiadomości, które od nas otrzymasz, będą dopasowane do Twoich zainteresowań.