Warsztaty dla studentów ?Prawa człowieka w mediach?. – Amnesty International

Warsztaty dla studentów ?Prawa człowieka w mediach?.

Zespół ds. Edukacji Praw Człowieka Amnesty International w Krakowie wraz z Instytutem Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej UJ zaprasza na warsztaty dla studentów pt.- Prawa człowieka w mediach-, które odbędą się 22 i 23 maja. W programie warsztaty prowadzone przez trenerów Amnesty International, spotkanie z laureatem nagrody -Pióro nadziei- – autorem cyklu reportaży z Tybetu, pokaz najważniejszych zdjęć w historii praw człowieka przygotowany przez kolektyw Babel Images. Jeśli jesteś zainteresowany/-a szkoleniem albo potrzebujesz dodatkowych informacji, wyślij maila na adres: edukacja-krakow@amnesty.org.pl W temacie napisz: warsztaty dla studentów. Zapisy trwają! Dla chętnych przygotowaliśmy 20 miejsc. Potwierdzimy przyjęcie zgłoszenia.