Wolontariat: Pomóż w organizacji szkoleń – Amnesty International

Wolontariat: Pomóż w organizacji szkoleń

Amnesty International Polska poszukuje wolontariusza/wolontariuszki do wsparcia w organizacji szkoleń: Forum Edukatorów i Edukatorek (szkolenie ogólnopolskie) oraz European Youth Meeting (szkolenie europejskie).<br /> <br />

Poszukujemy osoby dyspozycyjnej do końca lipca, w wymiarze około 6 godzin tygodniowo i koniecznie dyspozycyjnej w dniach odbywania się szkoleń 27-29 czerwca (Forum Edukatorów/ek) oraz 27-31 lipca (European Youth Meeting). Głównym zadaniem osoby będzie wsparcie w logistycznych aspektach szkoleń, przygotowanie materiałów szkoleniowych, opieka nad osobami uczestniczącymi w szkoleniach.
Wymagana jest znajomość języka angielskiego. Mile widziane doświadczenie w realizacji podobnych projektów. Miejsce pracy: Warszawa.
Oferujemy wolontariat w międzynarodowej organizacji pozarządowej zajmującej się prawami człowieka, współtworzenie ogólnokrajowych i europejskich przedsięwzięć edukacyjno-aktywistycznych i dobrą atmosferę pracy, a także zaświadczenie o odbyciu wolontariatu. Wybrane osoby zostaną zaproszone na rozmowy rekrutacyjne.
Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres e-mail:
martyna.markiewicz@amnesty.org.pl, do dnia 4 maja 2013.

Powiązany temat

Poszukujemy osoby na stanowisko: Menadżera_Menadżerki ds. finansowych

Powiązany temat

Wolontariat przy tworzeniu treści dostępnych dla osób z niepełnosprawnościami