Wolontariat w dziale fundraisingu Amnesty International – Amnesty International

Wolontariat w dziale fundraisingu Amnesty International

Poszukujemy osoby, która dołączy do działu fundraisingu Amnesty International na przynajmniej 3 miesiące. Dzięki wolontariatowi w naszym dziale poznasz tajniki prowadzenia projektów fundraisingowych, przekonasz się jak ważne w pozyskiwaniu funduszy są relacje i że nic nie udałoby się nam bez darczyńców, którzy wierzą, że walka o sprawiedliwy świat ma sens.

Zadania:

• Wsparcie zespołu przy organizacji, promocji, przygotowaniu materiałów do Maratonu Pisania Listów
  • Wsparcie przy obsłudze poleceń zapłaty
  • Pomoc przy przygotowywaniu raportów i analizie danych
  • Pomoc w bieżących pracach zespołu

Zapewniamy:

• Umowę wolontariacką i ubezpieczenie na czas wolontariatu
  • Zaświadczenie o odbyciu wolontariatu
  • Przeszkolenie z obsługi CRM
  • Realizację projektów we współpracy z doświadczonymi ekspertami i ekspertkami

Wymagania:

• Dostępność przez 3 miesiące minimum 8 h w tygodniu w biurze Amnesty (dni i godziny do uzgodnienia)
  • Dobra organizacja pracy

Mile widziane:

• Zainteresowanie tematem praw człowieka
  • Doświadczenie wolontariackie w innej organizacji
  • Doświadczenie w pracy z danymi

Zasady

• Wolontariat bezpłatny na podstawie umowy wolontariackiej
  • Miejscem odbywania wolontariatu jest biuro Amnesty International przy pl. Lelewela 8 (blisko stacja Metro pl. Wilsona)

Osoby zainteresowane podjęciem współpracy zapraszamy do przesłania CV na adres magdalena.zarnawska@amnesty.org.pl do 24 października.

W przesłanych dokumentach prosimy o umieszczenie klauzuli:

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO).