Wolontariusz/-szka poszukiwani do działu fundraisingu

Amnesty International poszukuje wolontariusza/wolontariuszki, który/a wesprze działania fundraisingowe Stowarzyszenia. Jeśli jesteś osobą zainteresowaną fundraisingiem, danymi osobowymi, bazami danych i chcesz zaangażować się w działania Amnesty International, odezwij się do nas!

Zadania:

• kontakt telefoniczny z członkami i darczyńcami Stowarzyszenia;
  • archiwizacja dokumentów finansowych;
  • digitalizacja i analiza danych;
  • pomoc w bieżących pracach zespołu.

Oferujemy:

• pracę w zmotywowanym, entuzjastycznym i dynamicznym zespole przyjaźnie nastawionych osób;
  • zaświadczenie o odbyciu wolontariatu w międzynarodowej organizacji pozarządowej zajmującej się prawami człowieka;
  • doświadczenie zawodowe w pracy z organizacją praw człowieka o zasięgu światowym, laureatką nagrody Nobla z 1977 r..

Miejsce wolontariatu: Warszawa, czas: ok. 6 godzin tygodniowo.

Stowarzyszenie Amnesty International respektuje procedury Equal Opportunity Employer (EOE). Przy wyborze i awansie nie stosuje się kryteriów dotyczących wieku, rasy, koloru skóry, płci (w tym ciąży i wychowania dziecka), pochodzenia etnicznego i narodowego, orientacji seksualnej i stanu zdrowia; uwzględniane są jedynie wiedza, doświadczenie i umiejętności.

Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV na adres e-mail anita.kawecka@amnesty.org.pl do 16.07.2017.

W przesłanych dokumentach prosimy o umieszczenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o ochronie danych osobowych Dz.U Nr 133 poz. 883).

20 zł miesięcznie
Pomagaj organizować akcje i kampanie
30 zł miesięcznie
50 zł miesięcznie