Wprowadzenie do edukacji praw człowieka – szkolenie online

Zapraszamy osoby zainteresowane edukacją praw człowieka do udziału w szkoleniu wprowadzającym online dla edukatorów i edukatorek praw człowieka. Szkolenie skierowane jest do osób chcących przystąpić do sieci edukacji Amnesty International i wspólnie z nami budować wśród młodych ludzi wiedzę, umiejętności i postawy promujące prawa człowieka. Szkolenie odbędzie się 10 października w godzinach 10.00-15.00 (z jedną godzinną przerwą) na platformie Zoom. Link do spotkania oraz dodatkowe informacje organizacyjne otrzymają osoby zakwalifikowane do udziału w szkoleniu. Tematyka szkolenia:

• Wprowadzenie do edukacji praw człowieka;
  • Ruch Amnesty International i sieć edukacji;
  • Edukacja zdalna;
  • Potrzeby osób uczestniczących i planowanie dalszych działań edukacyjnych.

Osoby zainteresowane udziałem w szkoleniu proszone są o wypełnienie formularza rekrutacyjnego dostępnego pod linkiem: https://www.surveymonkey.com/r/RX6TGT7

Na zgłoszenia czekamy do 6 października!

W razie pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt z Justyną Kuzar: justyna.kuzar@amnesty.org.pl, 697 177 988.

ZMIANY KLIMATU: poważne zagrożenie dla praw człowieka