Nasi przedstawiciele

Naszych ludzi możesz spotkać na ulicach największych miast, mogą także zapukać do Twoich drzwi. Sprawdź o czym możesz z nimi porozmawiać lub dołącz do naszego TEAMu!
iga-boczne

Jesteśmy na mieście

Naszych przedstawicieli, czyli Fundraiserów i Fundraiserki, możesz spotkać codziennie w większych miastach Polski. Mogą (kulturalnie) zaczepić Cię na ulicy lub zapukać do Twoich drzwi i zaprosić do rozmowy o naszych kampaniach.

Każdą osobę, która popiera prawa człowieka i działania Amnesty zachęcamy do dołączenia do Stowarzyszenia i prosimy o wsparcie finansowe.

Nigdy nie zbieramy pieniędzy na ulicy, bo byłoby to niekomfortowe dla Darczyńców i niewygodne dla nas. Działamy poprzez polecenie zapłaty, czyli bezpieczną i użyteczną usługę bankową, dzięki której można przekazywać regularne darowizny na rzecz Amnesty.

Pamiętaj, że nasi Fundraiserzy powinni mieć na sobie żółtą koszulkę lub kamizelkę z logo AI oraz identyfikator ze zdjęciem i hologramem.

Tożsamość naszego przedstawiciela/ki można potwierdzić pod tym adresem lub dzwoniąc do naszego biura pod numer 22 827 60 00.

Znaleźć w prawie 2-milionowym mieście osobę, która podziela moje wartości i chce je wspierać – tak mogę zaczynać każdy dzień!
Michał, Fundraiser Amnesty

STREET FUNDRAISING...

TO PRACA JAK ŻADNA INNA! Przekonaj się dlaczego.

witamy-w-biurze

Oferta dla Ciebie

Fundraiserki i Fundraiserzy są dla nas niezwykle ważni. Dzięki nim do Amnesty codziennie dołączają nowi członkowie i członkinie, co pozwala zachować nam finansową niezależność w walce o Prawa Człowieka.

Dlatego też dbamy o naszych pracowników. O rozwój ich wiedzy, umiejętności i podtrzymywanie motywacji. Przyłączając się do nas masz pewność, że będziesz pracować w miejscu, gdzie liczy się każda osoba.

Możesz być studentem albo uczniem – jesteśmy otwarci na wszystkich, którzy są w stanie przepracować minimalną, wymaganą liczbę godzin. Nie musisz posiadać wcześniejszego doświadczenia – wszystkiego nauczymy Cię przed rozpoczęciem pracy.

Razem tworzymy zespół ludzi, który poprzez swoją codzienną pracę, ma wpływ na zmiany na Świecie.

OFERUJEMY:

• zatrudnienie w prestiżowej, międzynarodowej organizacji pozarządowej
  • atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od osiąganych wyników (średnio 3000 zł brutto za 5/8 etatu)
  • elastyczny grafik ustalany samodzielnie z góry na tydzień
  • pracę w wybrane dni od poniedziałku do piątku w godz. 9:00-14:30
  • możliwość awansu w strukturze programu
  • udział w szkoleniach w kraju i za granicą
  • zatrudnienie w ramach umowy zlecenie z rozliczeniem miesięcznym
  • możliwość odbycia praktyki studenckiej
  • pracę w zgranym zespole młodych ludzi

Ścieżka Twojej kariery

Praca w Programie Fundraisingu Face2Face umożliwia ciągły rozwój i tylko od Ciebie zależy, jak daleko dojdziesz w organizacji. Naszym zadaniem jest Ci w tym pomóc.

Zaczynasz jako Fundraiser, czyli pozyskujesz fundusze na działania organizacji rozmawiając z ludźmi na ulicy. To, ile zarobisz, zależy przede wszystkim od Twojej efektywności. Na początek średnie zarobki wynoszą 3 000 zł brutto.

Im dłużej z nami jesteś, tym więcej zarabiasz! W ciągu 2 tygodni pracy (Junior Fundraiser) podstawa Twojego wynagrodzenia wzrośnie o 10% (Fundraiser), a po miesiącu o 20% (Senior Fundraiser).

Wyższe wynagrodzenie możesz zdobyć także dzięki dodatkowym funkcjom pełnionym w Teamie. Jeśli pokażesz, że jesteś dobrym Fundraiserem, możesz awansować na stanowisko Lidera, który wspiera i motywuje innych fundraiserów.

Jeśli chcesz rozwijać swoje umiejętności liderskie dalej, możesz zostać Team Liderem. Będziesz wtedy odpowiadać za kierowanie zespołem i osiąganie przez niego założonych celów.

Praca w Amnesty to niepowtarzalna okazja, aby zdobyć doświadczenie zawodowe we wspaniałej atmosferze i zespole zaangażowanych ludzi!

APLIKUJ
path4389-3-7-2

APLIKUJ DO ZESPOŁU AMNESTY!

Imię musi zawierać przynajmniej 2 litery

Wyślij swoje zgłoszenie, a rozpatrzymy je w ciągu 5 dni roboczych. Na rozmowy kwalifikacyjne koordynator umawia się z Tobą mailowo lub telefonicznie. Najpóźniej na drugi dzień od rozmowy kwalifikacyjnej otrzymasz wiadomość o jej rezultacie. Jeśli przejdziesz pomyślnie ten etap, otrzymasz informację o terminie szkolenia. Pracę zaczynasz po 2-dniowym szkoleniu.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz.U.z 2014r., poz.1182 ze zm.).