Nasi przedstawiciele

Naszych ludzi możesz spotkać na ulicach największych miast, mogą także zapukać do Twoich drzwi. Sprawdź o czym możesz z nimi porozmawiać lub dołącz do naszego TEAMu!
iga-boczne

Jesteśmy na mieście

Naszych przedstawicieli możesz spotkać codziennie w większych miastach Polski (Warszawa, Kraków, Katowice, Łódź, Trójmiasto). Mogą (kulturalnie) zaczepić Cię na ulicy lub zapukać do Twoich drzwi i zaprosić do rozmowy o naszych kampaniach.

Każdą osobę, która popiera prawa człowieka i działania Amnesty zachęcamy do dołączenia do Stowarzyszenia i prosimy o wsparcie finansowe.

Jednak nigdy nie zbieramy pieniędzy na ulicy – byłoby to niekomfortowe dla Darczyńców i niewygodne dla nas. Działamy poprzez Polecenie Zapłaty – czyli bezpieczną i użyteczną usługę bankową (więcej informacji na: www.poleceniezaplaty.pl).

Pamiętaj, że nasi Fundraiserzy powinni mieć na sobie żółtą koszulkę lub kamizelkę z logo AI oraz identyfikator ze zdjęciem i hologramem.

Tożsamość naszego przedstawiciela/ki można potwierdzić pod tym adresem lub dzwoniąc do naszego biura pod numer 22 827 60 00.

Znaleźć w prawie 2-milionowym mieście osobę, która podziela moje wartości i chce je wspierać – tak mogę zaczynać każdy dzień!
Michał, Fundraiser Amnesty

STREET FUNDRAISING...

TO PRACA JAK ŻADNA INNA! Przekonaj się dlaczego.

witamy-w-biurze

Oferta dla Ciebie

Fundraiserki i Fundraiserzy są dla organizacji niezwykle ważni. Dzięki nim, codziennie, do Amnesty dołączają nowi członkowie i członkinie, co pozwala zachować nam finansową niezależność w walce o Prawa Człowieka.

Dlatego też dbamy o naszych pracowników. O ich rozwój, umiejętności i podtrzymywanie motywacji. Przyłączając się do nas masz pewność, że będziesz pracować w miejscu, gdzie liczy się każda osoba. Każdy jest ważną częścią zespołu niezależnie od posiadanego doświadczenia, czy zajmowanego stanowiska.

Możesz być studentem albo uczniem – jesteśmy otwarci na wszystkich, którzy są w stanie przepracować minimalną, wymaganą liczbę godzin. Pamiętaj też, że street fundraiserzy pracują bezpośrednio dla organizacji i są przez nią zatrudniani.

Razem tworzymy zespół ludzi, który poprzez swoją codzienną pracę, ma wpływ na zmiany na Świecie.

OFERUJEMY:

• pracę w prestiżowej międzynarodowej organizacji
  • wynagrodzenie 20-40 zł netto za godzinę
  • wspaniałą atmosferę w dynamicznym zespole
  • możliwość odbycia praktyki studenckiej
  • zatrudnienie na terenie Warszawy, Trójmiasta lub Łodzi

Ścieżka Twojej kariery

Praca w F2F umożliwia ciągły rozwój i tylko od Ciebie zależy, jak daleko dojdziesz w organizacji. Naszym zadaniem jest Ci w tym pomóc.

Zaczynasz jako Fundraiser, czyli pozyskujesz fundusze na działania organizacji. Oferujemy Ci umowę zlecenie z miesięcznym rozliczeniem wynagrodzenia. To, ile zarobisz, zależy od Twojej efektywności (20-40 zł netto za godzinę pracy).

Jeżeli pokażesz, że wiesz jak kierować grupą, możesz awansować na stanowisko Team Lidera, który zajmuje się prowadzeniem zespołu fundraiserów/ek.

Z tego stanowiska już blisko do zostania Koordynatorem Lokalnym – czyli osobą, której zadaniem jest rekrutowanie oraz szkolenie nowych Fundraiserów czy Team Liderów.

Kolejny poziom to już Koordynator Krajowy F2F, czyli osoba która zarządza programem w całej Polsce. Rozpocznij swoją przygodę z Amnesty już teraz!

Aplikuj teraz!
sciezkaF2F

ZOSTAŃ STREET FUNDRAISEREM/KĄ!

Imię musi zawierać przynajmniej 2 litery

Wyślij swoje zgłoszenie, a rozpatrzymy je w ciągu 5 dni roboczych. Na rozmowy kwalifikacyjne koordynator umawia się z Tobą telefonicznie. Najpóźniej na drugi dzień od rozmowy kwalifikacyjnej otrzymasz wiadomość o jej rezultacie. Jeśli przejdziesz pomyślnie ten etap, otrzymasz informację o terminie szkolenia. Pracę zaczynasz po 4-dniowym szkoleniu.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz.U.z 2014r., poz.1182 ze zm.).