Nasi przedstawiciele

Naszych ludzi możesz spotkać na ulicach największych miast, mogą także zapukać do Twoich drzwi lub zadzwonić. Sprawdź o czym możesz z nimi porozmawiać lub dołącz do naszego TEAMu!
iga-boczne

Jesteśmy na mieście

Naszych przedstawicieli, czyli Fundraiserów i Fundraiserki, możesz spotkać codziennie w większych miastach Polski np. Warszawie, Katowicach, Tychach czy Sosnowcu. Mogą (kulturalnie) zaczepić Cię na ulicy, w galerii handlowej czy zapukać do Twoich drzwi i zaprosić do rozmowy o naszych kampaniach. A jeśli popierasz prawa człowieka i bierzesz czynny udział w naszych akcjach przez podpisanie petycji, skontaktują się Tobą telefonicznie, aby Ci podziękować.

Każdą osobę, która popiera prawa człowieka i działania Amnesty zachęcamy do dołączenia do Stowarzyszenia i prosimy o wsparcie finansowe.

Nigdy nie zbieramy pieniędzy na ulicy, bo byłoby to niekomfortowe dla Darczyńców i niewygodne dla nas. Działamy poprzez Polecenie Zapłaty, czyli bezpieczną i użyteczną usługę bankową, dzięki której można przekazywać regularne darowizny na rzecz Amnesty.

Pamiętaj, że nasi Fundraiserzy powinni mieć na sobie żółtą koszulkę lub kamizelkę z logo AI oraz identyfikator ze zdjęciem. Tożsamość naszego przedstawiciela/ki można potwierdzić pod tym adresem lub dzwoniąc do nas pod numer 607 549 180.

Rozmowy telefoniczne prowadzimy z numerów: 574 961 391; 732 123 999; 732 123 989; 729 087 149; 574 961 390, 732 053 580, 574 961 343, 22 699 91 39

Polecenie Zapłaty to najlepszy sposób na przekazanie darowizny!

Bezpieczeństwo

Bezpieczeństwo Polecenia Zapłaty jest gwarantowane "Ustawą o usługach płatniczych" oraz prawem bankowym. Każda transakcja jest widoczna na wyciągu.

Wygoda

Nie musisz chodzić na pocztę czy logować się do swojego konta, a mimo to możesz mieć pewność, że darowizna zawsze trafi do potrzebujących.

Oszczędność

Polecenie Zapłaty to praktyczne rozwiązanie dzięki któremu oszczędzasz czas, ale też pieniądze, ponieważ za wykonanie przelewu większość banków nie pobiera opłat.

FUNDRAISING F2F...

TO PRACA JAK ŻADNA INNA! Przekonaj się dlaczego.

Znaleźć w prawie 2-milionowym mieście osobę, która podziela moje wartości i chce je wspierać – tak mogę zaczynać każdy dzień!
Michał, Fundraiser Amnesty
witamy-w-biurze

Oferta dla Ciebie

Osoby pracujące w programie F2F są dla nas niezwykle ważne. Dzięki nim do Amnesty codziennie dołączają nowi członkowie i członkinie, co pozwala zachować nam finansową niezależność w walce o Prawa Człowieka.

Dlatego też dbamy o reprezentujące nas osoby. O rozwój ich wiedzy, umiejętności i podtrzymywanie motywacji. Przyłączając się do nas masz pewność, że będziesz pracować w miejscu, gdzie liczy się każda osoba. Będziesz pracować dla organizacji pozarządowej, która zdobyła Pokojową Nagrodę Nobla!

Jesteśmy otwarci na wszystkich, którzy są w stanie przepracować minimalną, wymaganą liczbę godzin. Nie musisz posiadać wcześniejszego doświadczenia – wszystkiego nauczymy Cię przed rozpoczęciem pracy.

Razem tworzymy zespół ludzi, który poprzez swoją codzienną pracę, ma wpływ na zmiany na Świecie.

OFERUJEMY:

• elastyczny grafik dopasowany do Twoich studiów czy innych zajęć
  • atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od wyników
  • pracę w centrum miasta na świeżym powietrzu
  • zatrudnienie w ramach umowy-zlecenie
  • udział w szkoleniach na temat praw człowieka, warsztatach oraz wspólnej integracji
  • możliwość rozwoju w międzynarodowej organizacji pozarządowej
  • pracę w wyjątkowym zespole, gdzie liczy się każda osoba i jej potencjał

Ścieżka Twojej kariery

Praca w Programie Fundraisingu Face2Face umożliwia ciągły rozwój i tylko od Ciebie zależy, jak daleko dojdziesz w organizacji. Naszym zadaniem jest Ci w tym pomóc.

Zaczynasz jako Fundraiser_ka, czyli pozyskujesz fundusze na działania organizacji rozmawiając z ludźmi na ulicy. To, ile zarobisz, zależy przede wszystkim od Twojej efektywności. Na początek średnie zarobki wynoszą 3 000 zł brutto.

Im dłużej z nami jesteś, tym więcej zarabiasz! W ciągu 2 tygodni pracy (Junior Fundraiser) podstawa Twojego wynagrodzenia wzrośnie o 10% (Fundraiser), a po miesiącu o 20% (Senior Fundraiser).

Wyższe wynagrodzenie możesz zdobyć także dzięki dodatkowym funkcjom pełnionym w Teamie. Jeśli pokażesz, że dobrze wykonujesz swoje obowiązki, możesz awansować na stanowisko stanowisko Liderskie, aby wspierać i motywować innych w Zespole.

Jeśli chcesz rozwijać swoje umiejętności liderskie dalej, możesz zostać Team Liderem_ką. Będziesz wtedy odpowiadać za kierowanie zespołem i osiąganie przez niego założonych celów.

Praca w NGO to niepowtarzalna okazja, aby zdobyć doświadczenie zawodowe we wspaniałej atmosferze i zespole zaangażowanych ludzi!

APLIKUJ WYSYŁAJĄC EMAIL NA ADRES PRACA@AMNESTY.ORG.PL
path4389-3-7-2

APLIKUJ DO ZESPOŁU AMNESTY WYSYŁAJĄC EMAIL NA ADRES PRACA@AMNESTY.ORG.PL!

Imię musi zawierać przynajmniej 2 litery

Wyślij swoje zgłoszenie na adres PRACA@AMNESTY.ORG.PL, a rozpatrzymy je w ciągu 5 dni roboczych. Na rozmowy kwalifikacyjne koordynator umawia się z Tobą mailowo lub telefonicznie. Najpóźniej na drugi dzień od rozmowy kwalifikacyjnej otrzymasz wiadomość o jej rezultacie. Jeśli przejdziesz pomyślnie ten etap, otrzymasz informację o terminie szkolenia. Pracę zaczynasz po 2-dniowym szkoleniu.

Zapoznałem/am się z filmem "Jeden dzień z życia Fundraisera_ki" oraz wszystkimi informacjami dostępnymi powyżej
    Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Stowarzyszenie Amnesty International w celu i na czas przeprowadzenia procesu rekrutacji. Twoje dane będziemy przetwarzać na podstawie obowiązujących przepisów prawa (m.in. Rozporządzenia UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016). Pamiętaj, że masz prawo dostępu do swoich danych. Możesz zwrócić się do nas z prośbą o ich sprostowanie, usunięcie lub ograniczenia ich przetwarzania. Możesz też wycofać swoją zgodę, a także złożyć skargę do organu nadzorczego. W sprawie danych osobowych kontaktuj się z nami pod adresem: dane@amnesty.org.pl.