Nasi przedstawiciele

Naszych ludzi możesz spotkać na ulicach największych miast, mogą także zapukać do Twoich drzwi. Sprawdź o czym możesz z nimi porozmawiać lub dołącz do naszego TEAMu!
iga-boczne

Jesteśmy na mieście

Naszych przedstawicieli, czyli Fundraiserów i Fundraiserki, możesz spotkać codziennie w większych miastach Polski np. Warszawie,  Trójmieście, Rzeszowie, Katowicach, Krakowie, Zielonej Górze czy Wrocławiu. Mogą (kulturalnie) zaczepić Cię na ulicy lub zapukać do Twoich drzwi i zaprosić do rozmowy o naszych kampaniach.

Każdą osobę, która popiera prawa człowieka i działania Amnesty zachęcamy do dołączenia do Stowarzyszenia i prosimy o wsparcie finansowe.

Nigdy nie zbieramy pieniędzy na ulicy, bo byłoby to niekomfortowe dla Darczyńców i niewygodne dla nas. Działamy poprzez Polecenie Zapłaty, czyli bezpieczną i użyteczną usługę bankową, dzięki której można przekazywać regularne darowizny na rzecz Amnesty.

Pamiętaj, że nasi Fundraiserzy powinni mieć na sobie żółtą koszulkę lub kamizelkę z logo AI oraz identyfikator ze zdjęciem i hologramem.

Tożsamość naszego przedstawiciela/ki można potwierdzić pod tym adresem lub dzwoniąc do naszego biura pod numer 22 827 60 00.

Polecenie Zapłaty to najlepszy sposób na przekazanie darowizny!

Bezpieczeństwo

Bezpieczeństwo Polecenia Zapłaty jest gwarantowane "Ustawą o usługach płatniczych" oraz prawem bankowym. Każda transakcja jest widoczna na wyciągu.

Wygoda

Nie musisz chodzić na pocztę czy logować się do swojego konta, a mimo to możesz mieć pewność, że darowizna zawsze trafi do potrzebujących.

Oszczędność

Polecenie Zapłaty to praktyczne rozwiązanie dzięki któremu oszczędzasz czas, ale też pieniądze, ponieważ za wykonanie przelewu większość banków nie pobiera opłat.

FUNDRAISING F2F...

TO PRACA JAK ŻADNA INNA! Przekonaj się dlaczego.

Znaleźć w prawie 2-milionowym mieście osobę, która podziela moje wartości i chce je wspierać – tak mogę zaczynać każdy dzień!
Michał, Fundraiser Amnesty
witamy-w-biurze

Oferta dla Ciebie

Fundraiserki i Fundraiserzy są dla nas niezwykle ważni. Dzięki nim do Amnesty codziennie dołączają nowi członkowie i członkinie, co pozwala zachować nam finansową niezależność w walce o Prawa Człowieka.

Dlatego też dbamy o naszych pracowników. O rozwój ich wiedzy, umiejętności i podtrzymywanie motywacji. Przyłączając się do nas masz pewność, że będziesz pracować w miejscu, gdzie liczy się każda osoba. Będziesz pracować dla organizacji pozarządowej, która zdobyła Pokojową Nagrodę Nobla!

Możesz być studentem albo uczniem – jesteśmy otwarci na wszystkich, którzy są w stanie przepracować minimalną, wymaganą liczbę godzin. Nie musisz posiadać wcześniejszego doświadczenia – wszystkiego nauczymy Cię przed rozpoczęciem pracy.

Razem tworzymy zespół ludzi, który poprzez swoją codzienną pracę, ma wpływ na zmiany na Świecie.

OFERUJEMY:

• elastyczny grafik dopasowany do Twoich studiów czy innych zajęć
  • atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od wyników
  • pracę w centrum miasta na świeżym powietrzu
  • zatrudnienie w ramach umowy-zlecenie
  • udział w szkoleniach na temat praw człowieka, warsztatach oraz wspólnej integracji
  • możliwość rozwoju w międzynarodowej organizacji pozarządowej
  • pracę w wyjątkowym zespole, gdzie liczy się każda osoba i jej potencjał

Ścieżka Twojej kariery

Praca w Programie Fundraisingu Face2Face umożliwia ciągły rozwój i tylko od Ciebie zależy, jak daleko dojdziesz w organizacji. Naszym zadaniem jest Ci w tym pomóc.

Zaczynasz jako Fundraiser, czyli pozyskujesz fundusze na działania organizacji rozmawiając z ludźmi na ulicy. To, ile zarobisz, zależy przede wszystkim od Twojej efektywności. Na początek średnie zarobki wynoszą 3 000 zł brutto.

Im dłużej z nami jesteś, tym więcej zarabiasz! W ciągu 2 tygodni pracy (Junior Fundraiser) podstawa Twojego wynagrodzenia wzrośnie o 10% (Fundraiser), a po miesiącu o 20% (Senior Fundraiser).

Wyższe wynagrodzenie możesz zdobyć także dzięki dodatkowym funkcjom pełnionym w Teamie. Jeśli pokażesz, że jesteś dobrym Fundraiserem, możesz awansować na stanowisko Lidera, który wspiera i motywuje innych fundraiserów.

Jeśli chcesz rozwijać swoje umiejętności liderskie dalej, możesz zostać Team Liderem. Będziesz wtedy odpowiadać za kierowanie zespołem i osiąganie przez niego założonych celów.

Praca w NGO to niepowtarzalna okazja, aby zdobyć doświadczenie zawodowe we wspaniałej atmosferze i zespole zaangażowanych ludzi!

APLIKUJ
path4389-3-7-2

APLIKUJ DO ZESPOŁU AMNESTY!

Imię musi zawierać przynajmniej 2 litery

Wyślij swoje zgłoszenie, a rozpatrzymy je w ciągu 5 dni roboczych. Na rozmowy kwalifikacyjne koordynator umawia się z Tobą mailowo lub telefonicznie. Najpóźniej na drugi dzień od rozmowy kwalifikacyjnej otrzymasz wiadomość o jej rezultacie. Jeśli przejdziesz pomyślnie ten etap, otrzymasz informację o terminie szkolenia. Pracę zaczynasz po 2-dniowym szkoleniu.

Zapoznałem/am się z filmem "Jeden dzień z życia Fundraisera_ki" oraz wszystkimi informacjami dostępnymi powyżej
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz.U.z 2014r., poz.1182 ze zm.).