Zbieraj z nami

Jesteś osobą otwartą, odważną i pozytywnie nastawioną do Świata? Masz pasję lub hobby, które możesz wykorzystać dla szerzenia dobra? Wejdź na platformę pomagam.amnesty.org.pl i pomóż nam walczyć o prawa człowieka!

Platforma, którą udostępniliśmy to internetowe narzędzie do efektywnego pozyskiwania funduszy na lepszą ochronę praw człowieka w kraju i na Świecie. Serwis zintegrowany jest z licznymi portalami społecznościowymi. Zakładając internetową zbiórkę w serwisie stajesz się fundraiserem/fundraiserką organizacji i tym samym stajesz się propagatorem/inicjatorem nowoczesnego modelu charytatywności.

Wspieram

Dzięki platformie pomagam.amnesty.org.pl możesz wspierać konkretne kampanie, akcje lub działalność lokalnych struktur Amnesty. To proste:

Wspieram

Zbieram

Nasza platforma umożliwia również, w kilku prostych krokach, założenie i prowadzenie zbiórki online, dzięki której pozyskasz fundusze na konkretny cel. To proste:

Zbieram
baner_bialorus_small

Dlaczego warto zbierać dla Amnesty?

• otrzymujesz bezpłatne członkostwo w Amnesty International
  • masz wsparcie w kontekście promocji Twojej zbiórki w social media
  • dostajesz materiały promocyjne (w wersji elektronicznej) oraz unikalne gadżety
  • dokładasz swoją cegiełkę do zmiany Świata na lepsze