Zapraszamy na Walne Zgromadzenie do Łodzi! – Amnesty International

Zapraszamy na Walne Zgromadzenie do Łodzi!

Pragnę serdecznie zaprosić na Walne Zgromadzenie członków Amnesty International Polska, które odbędzie się 25-26 kwietnia 2009 r. w Łodzi. Obrady odbędą się w auli Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Łódzkiego. Jak co roku podejmiemy najważniejsze decyzję dotyczące działalności Stowarzyszenia i wybierzemy 4 członków Zarządu.
Zapraszamy do udziału wszystkich członków Amnesty International! Walne Zgromadzenie jest doskonałą okazją do przekazania swoich sugestii dotyczących naszej działalności oraz współuczestniczenia w podejmowaniu najważniejszych decyzji dotyczących kierunku naszych działań.
Formularz zgłoszeniowy, który należy wypełnić i odesłać do dnia 1 kwietnia 2009 znajduje się na stronie wewnętrznej. Każda osoba otrzyma informację zwrotną, że jej zgłoszenie zostało przyjęte. W najbliższym czasie pojawią się tam również informacje dotyczące kandydatów/ek do Zarządu Amnesty International.
Serdecznie pozdrawiam,
Zuzanna Kulińska