Zostań wolontariuszem/wolontariuszką na Maratonie Pisania Listów w Warszawie – Amnesty International

Zostań wolontariuszem/wolontariuszką na Maratonie Pisania Listów w Warszawie

Amnesty Warszawa szuka wolontariuszy/wolontariuszek na Maraton Pisania Listów 2014 - Warszawa.

Jeśli nie jest Ci obojętna ludzka krzywda i chcesz być częścią największego wydarzenia, związanego z prawami człowieka, Amnesty International w Polsce, to właśnie na Ciebie czekamy!
Już 13 grudnia 2014 roku, po raz 15. piszemy listy w obronie praw człowieka. Aby sprawnie przygotować i przeprowadzić całe wydarzenie potrzebujemy Twojej pomocy!

Wszystkich, którzy chcą pomóc w organizacji Maratonu zapraszamy na obowiązkowe szkolenie 29 listopada. Dowiemy się na nim wszystkiego o bohaterach i bohaterkach Maratonu, podzielimy obowiązki i przydzielimy role, powiemy o kwestiach organizacyjnych i koordynacyjnych oraz odpowiemy na wszelkie pytania.
Pamiętaj: nie musisz należeć do Amnesty International, aby brać udział w Maratonie. Uwaga! Ze względów organizacyjnych wymagana jest rejestracja na szkolenie https://szkoleniemaraton.evenea.pl/
Jakiekolwiek pytania lub wątpliwości można kierować na adres: warszawa10@amnesty.org.pl Do zobaczenia!

Powiązany temat

Polska: „Przyjechaliśmy tu, nie chcieli nas wpuścić”. Romowie z Ukrainy traktowani jak niechciani uchodźcy